Szűrők

Téma

Elhelyezés

Szín

Dekoratív tapéta

Fantasztikus választék a tervezett tapéták közül , ideális otthona nagyszerű díszítésére! Egyetlen ház sem otthon megfelelően kiválasztott háttérkép nélkül, ezért mi, a tenstickerek, csak annyira büszkék vagyunk a dekoratív tapéták választékára, amelyeket azért állítottunk össze, hogy segítsünk otthonának olyanná válni, amire valóban büszke lehet!

háttérképek az Ön számára

az általunk kínált tervek köre valóban lenyűgöző. Anyagból témájú minták, mint a kő és a fa, a gyerekszoba tervez a funky és pihentető minták, mi tényleg van hely tapétát feltétlenül mindenkinek! Ezek a tapéták minden szobához alkalmasak - tehát akár konyháját, hálószobáját, nappaliját vagy vállalkozását kívánja díszíteni, akkor tapéta van az Ön számára!

és ne gondoljuk, hogy termékeink csak a fal egy részének fedésére alkalmasak - szobánk háttérképével fantasztikusan kinézhet az egész szoba! Tehát akár padlótól a mennyezetig, akár faltól falig akarsz haladni; ne aggódjon, mert megvan, amit keres! Egy szobához valóban életre van szükség és a legkönnyebb; és a legbiztonságosabb módja annak, hogy színt és dizájnt adva életet adjunk a helyiségnek; mind a két dolgot, amit remekül csinálunk itt, a matricáknál!

tervező háttérképünk rendkívül könnyen alkalmazható, és úgy gondoljuk, hogy bárki számára elérhető. Ragasztót és egyéb kiegészítőket vásárolhat, amelyek megkönnyítik a matricák alkalmazását, mint valaha, miközben bármilyen probléma esetén is hozzánk fordul - mindig itt vagyunk, hogy segítsünk! Részletes útmutatásokat is adunk a háttérkép felhordásáról, annak érdekében, hogy az életed a lehető legegyszerűbb legyen!

így, mindezt szem előtt tartva, csak az a kérdés marad, hogy felteszi: miért olvasol még mindig? Vessen egy pillantást hihetetlen dekoratív tapétagyűjteményünkre, és most keresse meg otthonának megfelelő végső összetevőt!
Bézs virágos tapéta, amely fehér virágok és szirmok mintázatával rendelkezik, szép bézs háttérrel. Iratkozzon fel 10% kedvezménnyel.
Bézs virágos tapéta, amely fehér virágok és szirmok mintázatával rendelkezik, szép bézs háttérrel. Iratkozzon fel 10% kedvezménnyel.
6469ft

1-24 / 945 tapéta

A szűrő használatával csökkentheti a találatok számát