Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Formátum

Emberek

Virág fal matricák

Eleged van az igazi virágok öntözéséből, metszéséből, cserepesítéséből és újratelepítéséből? Nos, most elkerülheti az összes szóváltást, és gyere el, és nézd meg ma a virágos falmatricák kiterjedt gyűjteményét! A gyönyörű festett rózsáktól a fantasztikus virágos mandalákig biztosak vagyunk abban, hogy az egyre növekvő virágos fali dekoráció katalógusunkban lesz valami, ami tökéletes az Ön számára. A rózsáktól kezdve a tulipánon át a sok más virágmintáig mindenhez és minden szobához megfelel valami!

virágmatricák minden ízléshez


virágfali matricaink címjegyzéke folyamatosan növekszik, minden nap új termékekkel készülnek. Gonoszul tehetséges tervezőkből álló csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy kedvenc virágaiból új terveket készítsen Önnek, kedves vásárló. Ha nem tetszik a rajzolt virágminták és rajzok, mindig megkaphatja fényképes virágfali matricáink hatalmas gyűjteményét is.


ha a katalógusunk végére ér, és még mindig elégedetlennek érzi magát, és nem találta meg pontosan azt, amit keresett, ne aggódjon, mi itt vagyunk az Ön számára! Tervezőcsapatunk nemcsak hihetetlen virágos falimatricákat készít a saját fejéből, hanem kreatív zsenialitását is felhasználhatja személyre szabott virágfal matricák készítésére Önnek! Csak annyit kell tennie, hogy feltölt egy választott képet a weboldalunkra, vagy e-mailben felveszi velünk a kapcsolatot, hogy milyen virágot szeretne létrehozni, mondja el nekünk a méreteket, és mielőtt tudná, büszke leszel a saját, személyre szabott virágos falimatricád tulajdonosa!


virágmatricáink és minden termékünk kiváló minőségű vinilanyagból készül, amely rendkívül tartós és időjárásálló szinte minden éghajlaton. Ráadásul matricáinkhoz tartozik egy további alkalmazási papír, amely álomszerűvé teszi virágdíszeinek bármilyen sima felületre vagy falra való felhelyezését. Gondoskodunk arról, hogy rendkívül könnyen megtalálja termékeinket, felpezsdítsék, ráncolják, gyűrődjenek és ne szakadjanak. és amikor úgy dönt, hogy eltávolítja az említett matricát, kellemes meglepetés lesz, ha az eltávolítás feladata ugyanolyan egyszerű, nem hagy maradványokat, nyomokat vagy sérüléseket a falain.


kiváló minőségű vinilanyag felhasználásával készült, amely ellenáll az olyan problémáknak, mint a szakadás, ráncosodás és gyűrődés! Még a légbuborékokkal szemben is ellenállnak!

nos akkor mire vársz még? Menj nézd meg! Ez a remek kollekció biztosan tetszeni fog, tele színes, élettel teli és szórakoztató!
Falmatricák - elegáns virágos illusztráció, benne egy lebegő kismadár. Ideális falak, szekrények, készülékek és egyebek díszítésére.
Falmatricák - elegáns virágos illusztráció, benne egy lebegő kismadár. Ideális falak, szekrények, készülékek és egyebek díszítésére.
5349ft
Csodálatos virágos matricák és név. Ellenőrizze személyre szabott matricáinkat egy névvel, és tegye különlegessé kerékpárját! 50 színben kapható.
Csodálatos virágos matricák és név. Ellenőrizze személyre szabott matricáinkat egy névvel, és tegye különlegessé kerékpárját! 50 színben kapható.
Személyre szabható
719ft

1-24 / 554 falmatrica

A szűrő használatával csökkentheti a találatok számát