Személyre szabott szöveges matricák

Fantasztikus szöveges testreszabási szolgáltatás , tökéletes saját testreszabott szöveges matricák készítéséhez! mi, a tenstickereknél, úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a lehetőséget, hogy elkészítse saját tervét - mindenkinek vannak más szavai vagy kifejezései, amelyek fontosak számára, ezért kínáljuk ezt a lenyűgöző szolgáltatást, hogy tökéletes személyre szabott szöveges matricát készítsünk Önnek! Szóval legyen szó idézetről, névről vagy bármi másról, ami megfelelő lehet, valóban hisszük, hogy megvan minden, ami igazán boldoggá tesz! Most megtervezheti, de először érdemes elolvasnia ezt:

személyre szabhatja otthonát testreszabott szöveges matricával

mi a tenstickereknél lenyűgöző választékot kínálunk a szöveges matricákról, de azt is tudjuk, hogy mindenkinek más a preferenciája, amikor ilyesmiről van szó - mindenkinek vannak olyan idézetei, amelyek csak neki jelentenek valamit, és mindenkinek vannak olyan nevei, amelyeket nem lehet először ábrázolni weboldalunkon, ezért olyan fontos egy erős testreszabási szolgáltatás összeállítása, amellyel mindenkinek képesnek kell lennie a számára tökéletes, személyre szabott szöveges matrica elkészítésére!

a személyre szabott szöveges matrica elkészítésének folyamata viszonylag egyszerű, amelynek eligazodásának elég könnyűnek kell lennie! Minden az alábbiakban látható, de engedje meg, hogy átbeszéljük Önt, csak azért, hogy teljesen megbizonyosodhassunk arról, hogy a megfelelő matricát kapja: először gondoljon arra a szövegre, amelyet átalakítani szeretne testreszabott szöveges matricává. írja be ezt a "szöveg 1" mezőbe (ha szeretne, további szöveget írhat be az alábbi mezőkbe). Majd döntsön arról, hogy milyen méretben szeretné a szöveget megadni, ha beírja az ábráit a „mérések” mezőbe. Utána döntsön arról, hogy a szöveg tükrözött vagy normál tájolású lenne-e, mielőtt színt választana kiterjedt raklapunkból. Végül döntse el a betűtípust, amelyben szeretné a szöveget , válassza ki a szöveg formátumát abban a mezőben, amelyben a szöveg megjelenik, és van egy csodálatos testreszabott szöveges matricája!

és végül ne felejtsük el a minőség csodálatos jegyét, amelyet kiváló borításunk eredményeként biztosíthatunk - 15 éves élettartam és alkalmazás olyan egyszerű, mint az 1,2,3!

Tekintse meg videós oktatóanyagunkat!Nézze meg, hogyan működik a dolog.

Adja meg a szöveget

Írja a matricára a kívánt szöveget. Soronként legfeljebb 50 karaktert írhat, illetve szabadon választhat a betűtípusok és színek közül.
Az szöveget sorról sorra a fent említett jellemzőkkel készítjük el.

0ft

Méretek (szélesség x magasság)

cm
x
cm

0ft

Méretek (szélesség x magasság)

cm
x
cm

0ft

Méretek (szélesség x magasság)

cm
x
cm

0ft

Méretek (szélesség x magasság)

cm
x
cm

Jelenítse meg a célfelületet a méret és szín megadásával:

100 cm
50 cm

Felület mérete

Ha kiválasztotta a célfelület méreteit, akkor húzással módosíthatja a szöveg méretét nagyobbra vagy kisebbre, amikor is a szöveg méreteit az eszköz automatikusan számolja ki.

x

Falszín

A falszín opció csak segíteni kíván elképzelni, hogy hogyan fog mutatni a termék a majdani helyén. Nem válik a kiválasztott design keretévé.

Fontos tudnivalók

1) A teljes ár az egyes szövegek árainak összessége.
2) Az szöveget sorról sorra a fent említett jellemzőkkel készítjük el.
3) Az alakra vágás miatt a matrica magassága nem lehet kisebb, mint 2 cm.
4) Minden matricának matt felülete van.
5) A matrica élre lesz vágva háttér nélkül. Ha szeretne egy adott színű háttere, kérjük, a megrendelő oldalon írja meg ezt nekünk a megjegyzések rubrikájában.
6) Minden szöveg mérete a pontozott vonalas dobozon alapul.
7) Ha a beágyazott szöveg különleges vagy nem a nyugati ABC-khez tartozó karaktereket tartalmaz, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mert a karakterek hiányozhatnak az egyes betűkészletekből.

Személyre szabott idézetek

Ha sok karakteres szöveget szeretne, például verset, dalszöveget, egy könyv bekezdését, kérjük, írjon nekünk a info.hu@tenstickers.com címre. Mesélje el, milyen színű és méretű matricát szeretne és küldje el a matricára helyezendő szöveget lehetőleg PDF formátumban.