Szűrők

Téma

Elhelyezés

Szín

Csíkos háttérkép

ki nem szereti a klasszikus csíkos mintát? csíkos tapétagyűjteményünk tökéletes otthona díszítésére. csíkos háttérképünk egyedi és olyan környezetet teremt, amelyben soha nem fog unatkozni. Most már átalakíthatja otthonát anélkül, hogy a festés és az átalakítás erőfeszítéseihez kellene fordulnia. Alkalmazza egyik csodálatos tervünket a falakra, és kapja meg a kívánt megjelenést.

a hihetetlen fa mintáktól egészen a lenyűgöző tartánig a tervezőcsapat mindezt beleillesztette ebbe a kiemelkedő vízszintes csíkos háttérképbe! Mindenkinek van valami, ami kielégíti mindenki ízlését, akár a gyerek hálószobáját, akár a nappalit díszíti, senki sem fog csalódni. Nézze meg most ezeket a csodálatos függőleges csíkos háttérképeket!

újra beleszeret otthonába széles csíkos tapétával!

itt, a matricáknál, úgy gondoljuk, hogy az új háttérkép az egyik legjobb befektetés, amelyet otthonába lehetne tenni. Annak ellenére, hogy belépett és kiment a divatból az elmúlt évek során, a háttérkép továbbra is az egyik legjobb módja annak, hogy a designt hozzáadja anélkül, hogy véglegesen megváltoztatná vagy megrongálná a falakat, lehetőséget adva a jelenleg népszerű trendek előnyeinek kihasználására. lecsupaszított tapétánk elképesztő előnyökkel jár otthonában azáltal, hogy meleget, stílust és mélységet visz minden szobába. Küzdeni fog, hogy találjon egy tökéletesebb otthoni adottságot. Ha van egy, soha nem fog tudni élni!

ez a színes csíkos tapéta simán és könnyen tapad bármely falhoz, eltávolítva a tökéletlenséget a szem elől. A gyűrődések vagy nyomok nem maradnak el, és nem ragyognak vagy tükröződnek, ha túl sok fény van, így bármely otthonhoz bárhol alkalmasak. Tapétánk szintén rendkívül tartós és hosszú évekig fog tartani, lehetőséget adva arra, hogy évente cserélje őket, vagy éveken át ugyanazon csíkos falburkolatot tartsa.

ha a jelentkezési folyamat aggasztotta Önt, tegye könnyebbé. A termék mellett és a weboldalunkon nagyon könnyen követhető utasításokat talál. Tanácsok az ajánlott eszközökről és tanácsok az alkalmazás előtti, alatti és utáni, valamint képi utasításokról is. semleges csíkos háttérképének alkalmazása nem lehet egyszerűbb!

felejtsd el az unalmas falakat, amelyek csak egyetlen színt tartalmaznak, és díszítsd ezeket a csíkos háttérképeket, és újra beleszeretsz az otthonodba, olyannyira, hogy nem akarsz elmenni! Rendelje meg most.

Imádná, ahogy a háttérkép egy kis luxus segítségével átalakítja a helyét, ami meghökkentené Önt és barátait. Házhozszállítás!
Imádná, ahogy a háttérkép egy kis luxus segítségével átalakítja a helyét, ami meghökkentené Önt és barátait. Házhozszállítás!
6469ft

1-24 / 40 tapéta