Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Emberek

New york-i matricák

Elképesztő választék a híres város ihlette sohasem alszik. Matricák fotófestményekkel és különféle illusztrációk new york alapján.

a nagy alma a világ egyik legnépszerűbb úticélja. Miért ne helyezhetne el egy ilyen lenyűgöző new york-i matricát az otthonában bárhová, hogy könnyedén hozzáadjon egy kis stílust!

válasszon ragyogó fényképes matricák vagy eredeti tervek közül, amelyek olyan híres tereptárgyakat ábrázolnak, mint a szabadság szobra! a new york szerelmesei biztosan találnak valamit, amellyel szívesen díszítik otthonukat. Imádni fogja nyc matricáinkat!

milyen new york matricákat találok?

bármilyen felületre alkalmas minták széles választéka létezik, az egyszínű mintáknak több mint 40 szín közül lehet választani. A sokszínű new york matricák prémium kivitelben, életet és színt kölcsönöznek a falaknak.

keressen olyan terveket, mint egy klasszikus new york-i utcatábla, amely megmondja, hová menjen, hol van a négyzet, vagy az aláíró jelzőlámpa a "ne járj a séta szóval" szavakkal.

lenyűgöző szabadság-szobor műalkotás, így csodálatos módon díszítheti a nappali falát.

csodálatos new york-i felhőkarcoló matricák, amelyeken láthatja ennek a városnak a legemblematikusabb épületeit, az empire state épületétől a szabadság szobráig.

ha nem találja a keresett new york matricát , vegye fel velünk a kapcsolatot. Grafikusokból álló csapatunk van, akik nemcsak új terveket készítenek minden nap, hanem az Ön igényeinek és jellemzőinek megfelelően megalkothatják az Ön egyedi tervét is. Csak mondja el nekünk a kívánt színt és méretet.

prémium termék, könnyen felvihető, hogy ne legyenek benne buborékok. Nedves ruhával tisztítható és ellenáll a külső fénynek.

ha utazási rajongó vagy, és szereted a csodaszép filozófiáját, minden bizonnyal imádni fogod ezeket a new york-i matricákat , amelyek személyiséggel és exkluzivitással töltik meg a falakat, kényelmes helyet teremtenek és lehetővé teszik, hogy a többitől egyedülálló és teljesen más helyet találj.
Fali matrica new york leghíresebb hídjával, a brooklyn-híddal. Ragyogó matrica a nappali díszítésére.
Fali matrica new york leghíresebb hídjával, a brooklyn-híddal. Ragyogó matrica a nappali díszítésére.
1279ft

1-24 / 38 falmatrica