Egyedi matricák

Hisszük, hogy katalógusunk egyedi és eredeti fali matricákkal fantasztikus, de teljesen megértjük és elfogadjuk, hogy nincs minden alapunk lefedve. Ezért építettük fel azt a véleményünket, hogy ma a legfinomabb és legátfogóbb matrica-testreszabási szolgáltatás az interneten! Mint ilyen, ha van egy olyan elképzelése, amelyet szívesen készítene egyedi matricává, szívesen elkészítjük Önnek! matrica nyomtatásunk tökéletes arra, hogy lakberendezése lenyűgöző módon kiemelkedjen a tömegből!

Egyedi matricák

a tökéletes, személyre szabott fali matrica elkészítésének folyamata olyan egyszerű, mint az 1,2,3 (4)! Először töltse fel a tervét. készítsd el saját matricáid szolgáltatásunk elfogadja a fényképeket, a számítógéppel létrehozott terveket és a legtöbb egyéb dolgot - mindaddig, amíg a kép elfogadható méretű és minőségű, és nem tartalmaz vízjeleket, át tudjuk alakítani a maga személyre szabott falikép matricájává! másodsorban válassza ki, hogy a terv egyszínű lenne-e, vagy több színt tartalmazna. Ha benyújt egy tervet, és az egyszínű opciót választja, akkor ki kell választania azt a színt, amelyben szeretné elkészíteni. Majd válassza ki, hogy a kép tartalmaz-e hátteret, majd adja meg a kívánt méretet. Végül döntse el, hogy e-mailben szeretne-e megkapni egy mintaképet arról, hogyan nézne ki személyre szabott matricája.

egyedi vinyl matricáink minőségét illetően kérjük, engedje meg, hogy nyugodtan tegyen Önhöz! Viniljeink pontosan ugyanúgy készülnek, mint az összes többi matricánk - ez kiváló tartósságot, 15 éves élettartamot és azt az előnyt jelenti, hogy eltávolításakor semmilyen kárt vagy maradványt nem hagy maga után, tehát legyen rövid távú terve a személyre szabott vinil matricák , vagy azt szeretné, ha belátható időn belül a falára kerülne, termékeink megfelelőek!

bár a weboldalunk szolgáltatása fantasztikus, tudjuk, hogy sokan szívesebben beszélnének valódi emberrel álmaik kialakításáról, és ez rendben van! Egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt a %year% címen, és igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben segíteni Önnek azáltal, hogy a tervét teljesen átalakítjuk egyedi egyedi matrica!

Design feltöltése

Design feltöltése

ok
ok

Anyagválasztás

Kép élvágása

Színválasztás

Méretek megadása

x

Keret élvágása
Az anyag méretei nem egyeznek képének eredeti arányaival.
Mozgassa a kijelölést a kívánt terület kiválasztásához.

Segítségre van szüksége?

Ha bármilyen kérdése merülne fel a megrendelése kivitelezésével kapcsolatban, vagy módosítani szeretné a designt, kérjük, írjon nekünk. Szívesen adunk felvilágosítást vagy személyre szabott ajánlatot küldünk a kívánt változtatással kapcsolatban.

Lépjen velünk kapcsolatba:

info.hu@tenstickers.com

Fontos tudnivalók

1) Kérjük, az eredeti képet a lehető legnagyobb felbontásban küldje be, lehetőleg vektorkép fájlként (EPS, AI, PDF, SVG…)!

2) Ha úgy látnánk, hogy a designja nem elég magas felbontású, kapcsolatba lépünk Önnel alternatív megoldás egyeztetése céljából.

3) Amennyiben a designja extra munkát igényel a komplexitása miatt, az növelheti a költséget.

4) Különleges matricákkal kapcsolatban (pl. táblamatricák, színes üvegmatricák, vinilfóliák…) lépjen velünk kapcsolatba az info.hu@tenstickers.com címen.

5) Ha nem sikerül feltöltenie a képét (pl. túl nagy a fájl, nem támogatott a formátum, stb…), kérjük, küldje el nekünk e-mailben az info.hu@tenstickers.com e-mail címre.

6) A Word-dokumentumokat (pl. .doc) konvertálja át pdf-formátumba6

7) Minden matricának matt felülete van.

8) Kérjük, tudjon róla, hogy (eltávolított hátterű) élvágott kép esetén a legrövidebb szakaszok nem lehet 4 mm-nél kisebbek.

9) Ha végül úgy döntene, hogy mégsem vásárol matricát, gyorsan és hatékonyan visszaküldjük a pénzét. Csak írjon nekünk és segítünk!

10) A méret a feltöltött komplett design arányainak megfelelően lesz kiszámítva, ezért javasoljuk, hogy ha fehér szélek vannak a képén, távolítsa el ezeket. A matrica készítése során az Ön által hivatkozásként beállított maximális magasságot vagy szélességet használjuk fel mindig megőrizve az arányokat.