Szűrők

Téma

Elhelyezés

Szín

Négyzet alakú háttérképek

a négyzeteket gyakran figyelmen kívül hagyják, ez egy nagyon egyszerű forma, de úgy gondoljuk, hogy meg tudjuk győzni Önt arról, hogy a négyzeteket megérdemlik, hogy szeressék őket négyzet alakú háttérképeinkkel. Gondolkodtunk a dobozon kívül, és sok vidám és izgalmas négyzetmintás tapétát hoztunk létre otthoni falaira. Adj hozzá egyedi háttérképet otthonodhoz, és élvezd az általad létrehozott légkört!

ebben a gyűjteményben mindent megtalál a szórakoztató kirakós tapétától a tarkán szőtt pamutszöveten át a mozaik mintákig, semmiképpen sem talál olyat, amit szeretsz, és meg akarsz osztani otthonoddal! Tekintse át ezeket a csodálatos négyzet alakú háttérképmintákat, és válasszon ma következő háttérképet, nem fog csalódni!

légy ott vagy légy szögletes!

soha nem fog visszanézni, miután alkalmazta ezeket a négyzet alakú falrétegeket, mert ezek olyan nagyszerű befektetést jelentenek otthona számára. Szabadságot biztosítanak arra, hogy otthonában minden falat felépítsen bármilyen módon, amire csak vágyik, az állandó jelleg vagy más dekoratív stílus elkötelezettsége nélkül. Ennek a háttérképnek köszönhetően kihasználhatja annak lehetőségét, hogy otthonát naprakészen tartsa a jelenlegi stílusokkal. Lehetetlen lesz, hogy vendégei ne féltékenyek legyenek! Ezek a négyzet alakú akasztások nyilvánvalóan még csodálatosabbá teszik a szobádat, de nem állnak meg itt, ó, nem... További előnyökkel járnak, például fokozott mélység, stílus és melegség, lehetővé téve, hogy otthonodat még egyedibbé tedd!

szögletes témájú háttérképeink könnyen és nagyon simán alkalmazhatók, így varázslatosan eltűnik minden falhibája. Az anyag rendkívül tartós, és ellenáll a könnyeknek, ráncoknak és buborékoknak, valamint a hámozásnak vagy szakadásnak. Ennek a tartósságnak köszönhetően négyszögletes falra akasztásunk hihetetlenül sokáig fog tartani, ami azt jelenti, hogy ha folyamatosan cserélni szeretné a háttérképét, vagy hosszabb ideig meg szeretné tartani, akkor lehetősége van ezekre a termékekre. Dekoratív háttérképeink nem ragyognak, és nem tükröznek kóbor fényt, így azok az otthoni összes falhoz megfelelnek.

kérjük, ne aggódjon s quare falburkolataink alkalmazása miatt. Weboldalunkon talál útmutatásokat, az eszközökkel kapcsolatos ajánlásokat, képi utasításokat és tanácsokat az alkalmazás előtti, alatti és utáni tanácsadáshoz.

alkalmazza a négyzet alakú háttérképet még ma! Ez lesz az egyik legjobb dolog, amit valaha is tettél a falaidért.

1-22 / 22 tapéta