Kik vagyunk

A Tenstickers néhány dekorációs és e-kereskedelmi szakértő lelkes összefogásából jött létre. Célunk a dekorációs iparág hatékonyabbá tétele azáltal, hogy mellőzzük a közvetítőket, ezáltal lehetőséget adva az ügyfeleknek arra, hogy magával a gyártóval kerüljenek közvetlen kapcsolatba. Az ügyféllel való direkt együttműködés lehetővé teszi, hogy számára a lehető legalacsonyabb árakat nyújthassuk.

Tehetséges tervezőcsapatunk folyamatosan újabb és újabb trendi designokat alkot, melyek különlegessé varázsolják otthonát, gépjárművét vagy bármely kedvenc tárgyát.

A legmodernebb vágó és nyomdatechnológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy minden termékünk magas minőségben, fenntartható módon készülhessen el. Vinil alapanyagból is csak a legjobb minőséget alkalmazzuk.

Minden nap arra törekszünk itt a Tenstickersnél, hogy minden olyan igényt kielégítsünk, amikor az ügyfelünk a környezetét dekorálni vagy egyedivé tenni szeretné.

Kik vagyunk

Három érv, amiért érdemes tőlünk vásárolnia matricáját

1- A fali matricákat gyerekjáték felvinni. Minden megrendeléssel érkezik egy mintadarab is gyakorlás céljából.

Ne aggódjon, nem lesznek légbuborékok. A Tenstickers minden terméke öntapadós és könnyen felvihető.
Ha bizonytalan, mert első alkalommal vinne fel matricát, ne aggódjon, minden rendeléshez mellékelünk egy kis darab fehér matricát gyakorlás céljából.

2- Élvágott képek

Felejtse el a fehér matrica felületére nyomtatott képeket megmaradó fehér szélekkel. A Tenstickers dekormatricái a motívumhoz vannak szabva a széleken is, hogy minden falszínhez passzoljanak.
Tekintse meg gyermekeknek, tinédzsereknek szánt, vagy akár szobába és egyéb helyekre való matricáinkat!

3- Fali matricák tükröződés nélkül, ugyanakkor magas intenzitású színekkel.

Különlegesen sima fényű matricákat készítünk, melyek nem verik vissza otthonának fényeit, ám élénk színeiknek köszönhetően lakása díszévé válnak.
Válogasson hatalmas matricaválasztékunkból! Nálunk mindenféle matricát megtalál a fotótapétáktól kezdve egészen a gyermekmatricákig.

A Tenstickersnél minőségi matricákat talál alacsony áron!