Gyakori kérdések

Mi az a matrica?

Egy öntapadós termék, amit széles körben használnak külső és belső felületek dekorációjához, személyesebbé tételéhez.

Professzionális szinten is alkalmaznak matricákat, például céges logóként, cégautókon, ablakokon, kerítéseken, árusítóhelyeken és így tovább.

A Tenstickers matricáival egyedivé teheti otthonát, irodáját, autóját vagy más tárgyait.

A Tenstickers együttműködő partnere az APA Print & Films Technologies, mely több évtizedes tapasztalattal bír magas minőségű matricák gyártásának terén mindenféle felületekhez.

Az APA Tenstickers által készített minden matrica garantáltan hosszú élettartamú beltéri használat esetén, kültéri használat esetén pedig közepes/hosszú élettartamú.

Hány szín érhető el?

Színválasztékunkban 51 matt színt talál (beltéri használatra a matt színeket ajánljuk a nem kívánt fényvisszaverődések megelőzésének érdekében).

Itt tekintheti meg színeinket: palette of colours

Hogyan kapom meg a rendelésemet?

Ha egy színű matricát rendelt, a terméket 3 elem formájában kapja meg:

  • Fehér, laminált szilikonpapír, mely védi az öntapadós felületet és melyet el kell távolítani használat előtt.
  • Matricafólia a megrendelt formában és színben.
  • Védőpapír: a hátoldali papír eltávolítása után felviheti a matricát a dekorálni kívánt felületre. Miután a matrica a helyén van, eltávolíthatja a matricafóliát.
  • Ha 2 vagy több színű matricát rendelt, a következőt kapja:

  • Fehér, laminált szilikonpapír, mely védi az öntapadós felületet és melyet el kell távolítani a matrica felhasználása során.
  • Matricafólia a választott képnyomattal vagy karbon felülettel. Az általunk használt APA anyagok különleges ragasztóval vannak ellátva, amely lehetővé teszi a nagy felületre való alkalmazást légbuborékok keletkezése nélkül.

Mindkét esetben szállítmányozóval küldjük a csomagot felhasználási útmutatóval a szakszerű felhelyezés érdekében.

Könnyen felvihető?

Könnyedén elboldogulhat saját maga. Minden megrendeléshez mellékelünk egy könnyen követhető felhasználási útmutatót, hogy biztosan szép legyen az eredmény.

Milyen felületeken alkalmazhatok matricát?

A matrica bármilyen sima, nem porózus felületre felvihető, például festett falra, üvegre, fémre, bútora, műanyagra, stb.

Ha kérdése lenne a matrica alkalmazhatósági területéről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen az e-mail címen: info.hu@tenstickers.com.

Áthelyezhetem a matricát?

Nem. Felhelyezés után a termék eltávolítható ugyan, de más felületre nem áthelyezhető. Ez azért vafaq.wallpaper.q6.text n, mert a lefejtés során veszít öntapadó képességéből, ami miatt nem lehet majd újra felhelyezni egy másik felületre.

Hogyan távolíthatom el?

Szedje fel az anyag egyik végénél, majd ahhoz a felülethez képest, amire fel volt helyezve, 180 fokos szögben lassan húzva szedje fel az egészet. Ha eltávolítás előtt egy kis hőt közöl az anyaggal (például hajszárítóval), sokkal könnyebben lesz felszedhető és ragasztómaradványok sem képződnek

Lehetséges a matrica személyre szabása tőlem származó képpel?

Természetesen lehetséges. Csak küldjön egy e-mailt a info.hu@tenstickers.com címre, mellékelje a matricára szánt képet, mesélje el, mi az elképzelése a formátumról (pl. méret). Gyártócsapatunk megvalósítja a kívánságát.

Milyen hamar kapom meg a megrendelésemet?

Az átlagos periódus egy hét. Fizetéskor kap egy megrendelés visszaigazoló e-mailt. Szintén e-mailes értesítést kap, amikor a termék gyártás, illetve küldés alá kerül.

Gyakran ismételt kérdések tapétáinkról és fotótapétáinkról

Mik a tapéta technikai paraméterei

A tapéta nem szőtt anyagú, tömege körülbelül 170g/m2. Egy tekercs szélessége 50cm.

Ha kisebb méretű fotótapétát rendelek, az egész motívumot megkapom vagy csak egy részletét?

Ha kisebb méretet rendel az ügyfelünk, az egész motívumot kapja meg. A kép mérete lesz arányosan csökkentve.

Tisztítható a tapéta?

Tapétáink és fotótapétáink vízálló anyagból készülnek, így nedves ronggyal való kíméletes tisztításuk lehetséges.

Hogyan vigyem fel a fotótapétát?

A fotótapétákhoz felhasználási útmutatót is csatolunk. Ki kell vágnia a papírt a kijelölt vonalak mentén. A tapétaragasztót keverje el vízzel, majd vigye fel a falra. A felület legyen tiszta, száraz és sima. Részletes útmutatást a felhasználási útmutatók oldalán talál.

Az ár négyzetméterre vagy a teljes méretre vonatkozik?

Az ár az egész termékre vonatkozik.

Melyik méret a szélesség és melyik a magasság?

Az első méret a szélesség; a második a magasság.

Mekkora egy csík?

A tapéta több csíkban érkezik. Minden csík szélessége körülbelül 50 cm., a magasság pedig a megrendelt összmagassághoz igazodik. Ha például a 400x280cm-es méretet választotta, a termék 8 darab 50x280cm-es csíkban érkezik meg.