Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Emberek

Városkép matricák

skyline tervek ihlette nagyvárosok a világ minden tájáról. A sziluetttervek ideálisak bármilyen tér elegáns díszítésére. london, shanghai, sydney, párizs, berlin és még sok más, valamint a skyline falimatricák hatalmas választéka hálószobájának , nappalijának vagy irodájának díszítésére.

keres valami elegánsat és modernet, amellyel díszítheti otthona falát? A városra nyíló matrica ideális választás ahhoz, hogy bármilyen szobát különlegessé tegyen. Ezzel a sokféle formatervezéssel biztosan megtalál egy nagyszerű matricát kedvenc városából vagy akár szülővárosából.

kulturális és kozmopolita vonzerőt hozhat otthonába egy láthatár matricával, amely ikonikus épületeket és világhírű városok műemlékeit tartalmazza.

milyen városokat találok?

a skyline matricák terve nagyon széles, így megtalálja kedvenc városát, és otthon van egy kis darabja ebből a városból. Megtalálja ebben a kategóriában a világ főbb városait , valamint hazánk városait.
ezek a városok közé tartozik barcelona, ​​madrid, sevilla, new york, zaragoza, bucharest, london, manhattan és még sok más : olyan fajta, amelynek több mint száz modellje van. Annyi városkép falimatrica közül lehet választani!

talál más, a természettel kapcsolatos falimatricákat, például montserrat látképét vagy a világ minden tájáról származó főbb műemlékekből álló látképet. Egy rajzon megtalálja a birodalom állapotát, az aranyszemet, az eiffel-tornyot és még sok minden mást.
a több színben kapható skyline matricák gyönyörűek, különös tekintettel az akvarell mintákra, amelyek fontos dekorációs elemet kölcsönöznek a belső térnek.

városképi matricáink könnyen alkalmazhatók, így az alkalmazás során nem maradnak buborékok. Nedves ruhával megtisztíthatják és tökéletesen beleolvadnak a felületbe.

ha nem találja a keresett skyline matricát , kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, van egy grafikusokból álló csapat, amely az Ön igényeinek megfelelően készítheti el a terveket. Csak meg kell adnia, mit szeretne, a színt és a méretet, és elkezdhetünk gondolkodni az új designon, amely gyönyörű és egyedi lesz.

1-24 / 83 falmatrica