Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Formátum

Emberek

Négyzet alakú falmatricák

Nagyszerű matricagyűjtemény négyzetek ihlette minták a ház díszítésére. Adja meg falainak más és kreatív megjelenését ezekkel a négyzet alakú matricákkal.


ezek a négyzet alakú matricák ideálisak az otthoni különleges simításokhoz, amelyek eredeti és egyedi megjelenést kölcsönözhetnek neki. Választhat egyedi négyzet alakú minták vagy több négyzet alakú vinyl lemez matrica közül. Vagy miért ne választaná a négyzet alakú kialakítást, amely modern határhatást kelthet a falaira!

könnyen alkalmazható négyzet alakú matricák, amelyek eltávolításakor nem maradnak maradványok. Válassza ki a méretét és a színeit, hogy megfeleljen a szobájának.

a négyzet nagyon sokoldalú és elegáns geometriai forma, amely remekül fog kinézni, bárhová is szeretné helyezni. Ez egy olyan kialakítás, amely mindig jól fog kinézni, személyiséget ad és térbeli környezetet teremt.

milyen stílusú négyzet alakú bakeliteket talál?


nagyszámú terv van, megtalálja azokat az egyszínűeket, amelyek nagyon szép, elegáns kompozíciót adnak, amelyek remekül fognak kinézni. A sokszínű geometriai matricák merészek, mélységű és karakteres légkört kölcsönöznek a falaknak, ahová elhelyezik őket.


nem találja a keresett négyzet alakú matricákat?


a tenstickers-nél van egy grafikai tervező csapatunk, amely folyamatosan új terveket készít Önnek, hogy megtalálja azt, amelyet keres. Adaptálhatjuk a katalógus terveit, vagy létrehozhatjuk a kívánt négyzet alakú kialakítást is, hogy egyedi és exkluzív négyzet matrica legyen. Csak írjon nekünk az info@tenstickers. Co. Uk e-mail címre, és mondja el nekünk a gondolatát.

négyzet alakú matricáink kiváló minőségű anyagból készülnek, nagyon egyszerűen felszerelhetők, így nincsenek buborékok, és matt felületűek, hogy a fénytől függően ne legyenek tükröződések vagy fényerővel.


itt az ideje megváltoztatni a ház díszítését!


a négyzet alakú matricák lehetővé teszik, hogy kedvezményes és gazdaságos áron végezzék el, és minden látogatót meghökkentenek.

ez a termék lehetővé teszi, hogy alacsony áron és kiváló minőségű termékkel hozza létre a kívánt légkört. Kültéren, tükrökön vagy akár az autóján is elhelyezhetők!
Ez a fali matrica tökéletesen alkalmas irodája, nappali vagy bármely más helyiség díszítésére! Készítsen eredeti szobát ezzel a fríz 3d matricával!
Ez a fali matrica tökéletesen alkalmas irodája, nappali vagy bármely más helyiség díszítésére! Készítsen eredeti szobát ezzel a fríz 3d matricával!
1089ft

1-24 / 40 falmatrica