• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
Szűrő

Fogas falmatricák

32 falmatrica
Egyedi, stílusos módon szeretné rendben tartani a házát? Ne keressen tovább! A fogas falmatrica tökéletesen elegáns, mégis praktikus vonzerőt kölcsönöz otthonának. Kollekciónkban garantáltan lesz egy, amelyet szeretni fog!

Csodálatos körű fogas falmatricalehetővé teszi, hogy megszervezzék a ruhákat és kiegészítőket, egy eredeti és izgalmas módon! Nincs kampó? Nincs mit! Egyszerűen vásárolhat horgokat a weboldalunkon található matricához. Csak nézzen a matrica képétől jobbra, amikor az oldalon van.

Tedd szórakoztatóvá a szervezést a vállfa akasztókkal!


Hozzon létre érdekes és egyedi illúziókat a falán fogasok matricáinkkal, vagy hozzon egy kis természetet otthonába fogas matricák. vendégei nem fogják elhinni, hogy nem valók! a lehetőségek végtelenek!

Gyerekszoba rendetlenség? Szeretne egy eredeti érdekes módot annak rendben tartására? Nézze meg vonat- vagy pillangókabát-matricáinkat! ideálisak bármilyen kisfiú vagy lány hálószobájának rendben tartásához. Gyermekei még segíteni akarnak annak tisztán tartásában!

Zenei rajongó? Böngésszen fogasok matricáink gyűjteményében! A gitár matricáinktól a hangjegyekig biztosak vagyunk benne, hogy van valami, ami inspirálja a zene rajongóit. Ezek a matricák biztosan elősegítik zenei kreativitásod áramlását!

Sok fogas matricák 50 különböző színű, így garantáltan megtalálja az Önnek megfelelőt! Félsz, hogy a matrica nem lesz tökéletesen illeszkedő? Ne legyél! Matricáinkat is testreszabottan készítjük a kívánt méretre, hogy tökéletesen illeszkedjenek a felületéhez. Csak adja meg egyedi méréseit a pénztárnál!

A fogas falmatricák alkalmazása rendkívül egyszerű! Az összes termékkel együtt könnyen követhető utasításokat kap, hogy problémamentessé tegye élményét! Vásárolhat egy spatulát is a matricánkkal az alkalmazás segítéséhez. Tudjuk, hogy az alkalmazás buborékoktól és gyűrődéstől mentes lesz! Szeretnék újradekorálni? Nem probléma! Minden fogas falmatricák egyszerűen eltávolíthatjuk, és nem marad ragasztó vagy maradék. Nem hiszel nekünk? Nézze meg az alábbi weboldalunkon található utasításokat

Nem találja pontosan azt, amit szeretne? Szakképzett tervezőkből álló szakértői csapatunk segít! Csak lépjen velünk kapcsolatba e-mailben, vagy kérjen online saját matricát. Tudjuk, hogy teljesen elégedett lesz termékével!

Szűrő

Fogas Szűrők törlése
1 - 24 / 32 falmatrica
  • 1
  • 2

Összértékelés

Értékelések

EGYEDI TERVEK

Személyre szabhatja falmatricáját, szőnyegét vagy bármely más terméket katalógusunkból a kívánt képpel vagy szöveggel az általunk kínált exkluzív szolgáltatások közül néhányat igénybe véve.

Nem találja matricáját?
Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.