Szűrők

Téma

Elhelyezés

Stílus

Emberek

Fogas matricák

Egyedi, stílusos módon szeretné rendben tartani a házát? Ne keressen tovább! A vállfás matricagyűjteményünk tökéletesen elegáns, mégis praktikus vonzerőt kölcsönöz otthonának. Kollekciónkban garantáltan lesz egy, amelyet szeretni fog!

csodálatos körű fogas minták lehetővé teszi, hogy megszervezzék a ruhákat és kiegészítőket, egy eredeti és izgalmas módon! Nincs kampó? Nincs mit! Egyszerűen vásárolhat horgokat a weboldalunkon található matricához. Csak nézzen a matrica képétől jobbra, amikor az oldalon van.

tedd szórakoztatóvá a szervezést a vállfa akasztókkal!


hozzon létre érdekes és egyedi illúziókat a falán mosószalag matricáinkkal, vagy hozzon egy kis természetet otthonába fa vagy virágkötő matricáinkkal.   vendégei nem fogják elhinni, hogy nem valók!   a lehetőségek végtelenek!

gyerekszoba rendetlenség? Szeretne egy eredeti érdekes módot annak rendben tartására? Nézze meg vonat- vagy pillangókabát-matricáinkat!   ideálisak bármilyen kisfiú vagy lány hálószobájának rendben tartásához. Gyermekei még segíteni akarnak annak tisztán tartásában!

zenei rajongó? Böngésszen zenés kabátfogók matricáink gyűjteményében! A gitár matricáinktól a hangjegyekig biztosak vagyunk benne, hogy van valami, ami inspirálja a zene rajongóit. Ezek a matricák biztosan elősegítik zenei kreativitásod áramlását!

sok kabátfali matricánk 50 különböző színű, így garantáltan megtalálja az Önnek megfelelőt! Félsz, hogy a matrica nem lesz tökéletesen illeszkedő? Ne legyél! Matricáinkat is testreszabottan készítjük a kívánt méretre, hogy tökéletesen illeszkedjenek a felületéhez. Csak adja meg egyedi méréseit a pénztárnál!

a fogas fali matricáink alkalmazása rendkívül egyszerű! Az összes termékkel együtt könnyen követhető utasításokat kap, hogy problémamentessé tegye élményét! Vásárolhat egy spatulát is a matricánkkal az alkalmazás segítéséhez. Tudjuk, hogy az alkalmazás buborékoktól és gyűrődéstől mentes lesz! Szeretnék újradekorálni? Nem probléma! Minden matricánkat egyszerűen eltávolíthatjuk, és nem marad ragasztó vagy maradék. Nem hiszel nekünk? Nézze meg az alábbi weboldalunkon található utasításokat

nem találja pontosan azt, amit szeretne? Szakképzett tervezőkből álló szakértői csapatunk segít! Csak lépjen velünk kapcsolatba e-mailben, vagy kérjen online saját matricát. Tudjuk, hogy teljesen elégedett lesz termékével!

1-24 / 25 falmatrica