Szűrők

Téma

Elhelyezés

Szín

Formátum

Fehér vinil szőnyegek

nincs kétségünk afelől, hogy a fehér vinil szőnyegek átalakítják szobáit! Valóban tökéletesek bármely szoba, hálószoba, konyha, fürdőszoba modernizálásához, bárhová vágynak. Testre szabott pillantást kínálnak Önnek megfizethető áron! Ezek a szőnyegek bárhol csodálatosak lesznek. Garantáljuk, hogy beleszeret a gyönyörű mintáinkba!

a fehér szín gyakran társul a fénnyel, a biztonsággal és a tisztasággal, amelyek csodálatos szempontok, amelyeket a tervezőcsapat jó lenne elhozni bármely otthonba! Ezek a fehér vinyl szőnyegek azt a tökéletes extra tapintást adják, hogy az otthona megjelenése egyszerű és modern módon emelkedik ki. Ezek a szépítő minták csodálatos módot kínálnak otthoni megjelenésed játékára!

a fehér az egyetlen!

mi, a tenstickereknél, úgy gondoljuk, hogy olyan sok előnye van, amelyet a vinyl szőnyegek nyújtanak számunkra, és hogy a családja ne éljen egy nélkül. Ezek a termékek nemcsak világosabbá teszik bármely helyiséget, és sokkal otthonosabb érzetet keltenek, elgondolkodva azon, hogy elgondolkodtál azon, hogyan éltél meg valaha anélkül, hanem mélységet is adnak, felmelegítenek és megvédenek minden szobát! Ez csak néhány a sok tulajdonság közül, amelyeket fehér vinilszőnyegekkel rendelkezünk. Mindezeknek hasznát veheti ennek a csodálatos terméknek a megvásárlásával ma!

pvc fehér vinyl szőnyegeink nagyon könnyen tisztíthatók, csak egyszerűen törölje le vízzel, nincs többé kapálás! Tökéletes minden elfoglalt háztartás számára, felszabadítva az időt azokkal, akik fontosak. fehér színű vinilszőnyegeink nem foltosodnak el és nem színeződnek el könnyen, mint egy normál fehér szőnyeg, mivel tartósak! Aggódik gyerekek vagy háziállat miatt? Ne legyünk, termékeink gyermek- és háziállatbarátok, valamint hipoallergének, biztonságban tartva minden szerettét. A kiömlések, a foltok és a karcolások nem felelnek meg ezeknek a fehér vinil padlóknak, mivel szuper védettek!

ezeket a fehér vinil szőnyegeket olyan könnyű felhordani, hogy bárki megteheti, azonban ha aggódna, utasításokkal is szolgáljon, így nincs esély arra, hogy ne nézzenek ki jól! Ehhez hozzáadhatja a szobának megfelelő méretet, ha az egyéni mérőeszközt választja, vagyis a szőnyeg 100% -osan illeszkedik a szobájához, és nincs esély arra, hogy ne tűnjön tökéletesnek.

szóval, mire vársz, miért nem választasz vinilszőnyeget? Ez a valószerűtlen fehér bakelit szőnyeg nem lesz örökké fenn, vegye kezét most!

1-17 / 17 vinil szőnyeg