Szűrők

Téma

Elhelyezés

Szín

Formátum

Más alakú vinilszőnyegek

böngészhet más formájú vinilszőnyegek gyönyörű gyűjteménye. Hozzon létre egyedi és eredeti benyomást ezekkel a csodálatos mintákkal, mindenki meg akarja majd a sajátját, ha egyszer meglátja a tiét! Biztosak vagyunk benne, hogy lenyűgöző kollekciónkban talál valamit, amit szeret.

csodálatos tervezőcsapatunk tudja, hogy a normál formák remekek, de néha valami kicsit másra és a dobozon kívülre vágyik. Ennek eredményeként elhozták Önnek ezt a választékot más formájú vinil szőnyegekből , amelyek lehetővé teszik, hogy egyedibb hangulatot kölcsönözzen otthonának. Az állatok körvonalától a térképeken át az idézetekig széles választékot kínálunk a tervek közül. Böngésszen most a kollekcióban, és találja meg a számára legmegfelelőbbet!

tegye egyedivé otthonát!

az egyik másik formájú vinilszőnyegünk hozzáadása mindenképpen hasznára válik otthonának, a ragyogástól a melegség és mélység növeléséig. Ezek a további tulajdonságok miatt a házak sokkal otthonosabbak és barátságosabbak lesznek, olyan szempontok, amelyeket mindannyian szeretnénk otthonunkban, igaz? Semmiképpen sem fogja megbánni, ha megvásárolta ezeket a termékeket, ezek megvédik a padlót a foltoktól, karcolódásoktól és kiömlésektől, miközben egy gyönyörű dizájnt adnak hozzá, amelyet maga választott.

padlónk képes ellenállni egy elfoglalt háztartás napi zűrzavarának, mivel háziállat- és gyermekbarát. Folytassa, tudja, hogy akarja! pvc vinil formájú szőnyegeinket nagyon könnyű tisztítani, ha egy kiömlés megtörténik, ne essen pánikba, csak annyit kell tennie, hogy szivaccsal és vízzel törölje le, nem pedig az a nehéz porszívó! Hihetően könnyen alkalmazhatóak is, csukott szemmel is megtehetné! De ne aggódjon, mellékeltünk utasításokat is.

itt, a matricáknál, mindig arra törekszünk, hogy mindent megtegyünk egy lépéssel tovább, és nem állhatunk meg abban, hogy sokféle kiváló minőségű vinil padlót kínálunk Önnek, többet akarunk kínálni! Emiatt ebben a gyűjteményben több testreszabható elem található. testreszabott más alakú vinilszőnyegének elkészítéséhez személyre szabhatja saját maga által választott szöveget, és kiválaszthatja a szobájának leginkább megfelelő szőnyeg méretét. Mindez hozzáteszi az egyediséget, amelyet otthona megszerez az egyik szőnyegünk megvásárlásával.

ne hagyja ki! Vásároljon ma egy másik alakú vinilszőnyeget, és nézze meg saját előnyeit. Biztosak vagyunk benne, hogy ugyanúgy szeretni fogja őket, mint mi.

Ez a személyre szabható felhők és csillagok vinyl szőnyeg tökéletes választás a gyermekek hálószobájának nagymértékű javításához!
Ez a személyre szabható felhők és csillagok vinyl szőnyeg tökéletes választás a gyermekek hálószobájának nagymértékű javításához!
Személyre szabható
10499ft
Gyönyörű bakelit szőnyeg egy nagy cápa tervezésével. A cápaszőnyeg névvel testreszabható. Eredeti és könnyen karbantartható.
Gyönyörű bakelit szőnyeg egy nagy cápa tervezésével. A cápaszőnyeg névvel testreszabható. Eredeti és könnyen karbantartható.
Személyre szabható
10479ft

1-24 / 150 vinil szőnyeg