Szűrők

Téma

Elhelyezés

Szín

Formátum

Skandináv vinilszőnyegek

egyszerű, de hatékony, ezek a minimalista északi minták az új dolog, és mindenki szereti őket! Tegye kosarába egyik skandináv vinilszőnyegünket , és mindenki féltékeny legyen, nem fogja megbánni!

ebben a kollekcióban a tervezőcsapat ötletesen hozta össze az öt skandináv ország mintáit: norvégia, svédország, finnország, dánia és izland, hogy egyedi és szépítő kollekcióval lássa el a különböző mintákat, színeket és méreteket, a gyerekszőnyegektől a lélegzetelállító mintákig. Vagyis tökéletes skandináv vinyl szőnyege odakint várja Önt!

lenyűgözze vendégeit egy skandináv vinilszőnyeggel

ezek a lenyűgöző skandináv vinilpadlók nemcsak egy gyönyörű szőnyeget kínálnak otthonában, ó, nem, ennél sokkal többet kínálnak. Ha egyik szőnyegünket belefoglalja otthonába, azonnal elesik a melegség és a fény, amit hoz, ugyanakkor védelmet nyújt az esetleges kifolyásokkal, foltokkal vagy karcolásokkal szemben. Otthonos szenzációt nyújtanak számodra, amelyről soha nem tudtad, hogy szükséged van, és soha többé nem akarsz élni!

termékeink rendkívül könnyen alkalmazhatóak és problémamentesek, így nincs több bosszantó probléma! pvc vinyl skandináv szőnyegeink csodálatos, modern megjelenést kölcsönöznek szobáinak, nagyon gondtalanul és olcsón. Jobb ár-érték arányú termékeket nem talál máshol. Kiváló minőségű anyagokat használunk, így nem kell aggódnia szakadás, problémák vagy gyűrődések miatt! Ezek a szőnyegek gyermek- és háziállatok számára is barátságosak, valamint hipoallergének, így tudatában nyugodhat, hogy minden szerette biztonságban van. A megtisztításhoz csak egy nedves ruhára lesz szüksége, így búcsút inthet azoknak az óráknak a kapálás közben, és családjával és barátaival élvezheti skandináv vinilszőnyegét!

mi több, testreszabható skandináv vinilszőnyegeket is talál ebben a kollekcióban, amelyek nemcsak egy fantasztikus szőnyeget adnak, hanem egy személyre szabott szőnyeget is, amelyet senki másnak nem lesz! Mivel azt akarjuk, hogy mindenki érezze, hogy vásárlásai különlegesek számára. Személyre szabhatja a szőnyegének méreteit úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen Önhöz otthonában, hozzáadja és ne vegye ki a környezetét. Olyan lesz, mint mindig ott lenni kívánt!

biztosak vagyunk benne, hogy beleszeret ezekbe a skandináv vinyl szőnyegekbe. Minden otthonhoz a legjobb kiegészítést teszik!

Ez a személyre szabott kék gyermek vinyl szőnyeg medvével tökéletes megoldás fia hálószobájának díszítésére! Nulla maradék eltávolítás után.
Ez a személyre szabott kék gyermek vinyl szőnyeg medvével tökéletes megoldás fia hálószobájának díszítésére! Nulla maradék eltávolítás után.
Személyre szabható
9059ft

1-24 / 41 vinil szőnyeg