• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
  • Személyre szabott állat jegyzetfüzet matrica - TenStickers
  • Személyre szabott állat jegyzetfüzet matrica - TenStickers
    a 3

    Személyre szabott állat jegyzetfüzet matrica

    Hivatkozás: A16104
    1241.05ft -tól 1179ft
    • Könnyű felhelyezés buborékok, foltok vagy eltávolításkor keletkező maradványok nélkül
    • Hosszú tartóságú és ragadó anyag. Alkalmas beltéri és kültéri használatra
    • Életes és intenzív színek az első naptól kezdve, visszatürgetés nélkül
    • Trend a dekorációban. Egyedi, gyors és nagyon gazdaságos dekoráció

    Válassza ki a méretet (szélesség x magasság)

    Szélesség cm.
    x
    Magasság cm.
    -tól 1179ft

    Írja meg személyre szabott szövegét

    Vásároljon most kedvezményesen!
    Nem találja a kívánt terméket? Készítse el személyre szabott vinyljét, amely megfelel az Ön helyének, igényeinek és ízlésének.
    Szükség lehet még
    Hasonló falmatrica
    Ezek a termékek is érdekelhetik

    Matrica információ

    Termékleírás

    Ebben az évben, amikor visszaküldi gyermekeit az iskolába, küldje vissza őket helyhez kötötten, amire büszkék lennének.

    Most már nem kell attól tartania, hogy gyermekei elveszítik iskolai helyüket ezekkel a gyönyörű rajzfilm állati írószer matricákkal. Ezek a matricák biztosan feldobják notebookjaikat, ceruzatartóikat és hátizsákjaikat.

    Mindig nehéz visszamenni az iskola első napján, ezért úgy gondoljuk, hogy gyermekének stílusosan kell visszatérnie e csodálatos, személyre szabott állatfüzet matricák egyikével. Ezeket a matricákat könnyedén fel lehet rakni gyermekkönyveire vagy bármilyen más lapos felületre, anélkül hogy szakadások, hámlás vagy buborékok keletkeznének.

    TARTÓS ÉS VÍZÁLLÓ ANYAG
    ÖNTAPADÓS
    KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ
    KÖNNYŰ FELHORDÁS
    SZATÉNOS KÉPESÍTÉS
    MAGAS SZÍNINTENZITÁS
    NINCS BELTÉRI TÜKRÖZŐDÉS
    ODOLNÝ A NEPREMOKAVÝ MATERIÁL
    SAMOSTATNE ODSTRAŇUJÚCE
    ĽAHKO SA ČISTÍ
    JEDNODUCHÁ APLIKÁCIA
    SATÉNOVÁ ÚPRAVA
    VYSOKÁ INTENZITA FARIEB
    ŽIADNE ODLESKY V INTERIÉRI

    felhelyezes.leiras

    Szükséges eszközök:

    1- Spatula, vagy valami hasonló (bankkártya, személyi igazolvány, stb.)

    2- Tiszta rongy

    Mit kapok?

    Kapsz egy kartoncső csomagolást/buborék borítékot, amely megvédi a matricát és tartozékait a sérülésektől. Abban az esetben, ha spatulát is vásárolt, ez is a cső/buborék borítékban lesz. Ezenkívül csatoltuk a terv egy példányát, amelyet arányos sablonlap matricaként kell használni, így tapadási és alkalmazási teszteket végezhet a megszerzett vinil matrica alkalmazása előtt.
    Ha csak néhány héttel később fogja felragasztani a matricát, akkor jobb, ha kiveszi a matricát a csőből/buborék borítékból, és kinyújtva tartja.

    Hogyan kezdjen hozzá?

    Győződjön meg róla, hogy az a felület, ahova a matricát szánja, jó állapotban van. Ellenkező esetben nem garantálható a matrica tartóssága, hiszen a tapadás elégtelen lehet. A felület legyen száraz, kosztól és szennyeződésektől mentes, például ne legyen poros, ne legyen rajta semmilyen folyadék vagy zsírfolt.

    Javasoljuk, hogy ha festett falra vinné fel a matricát, az lehetőleg akrilfesték felület legyen.

    Nem javasoljuk a matrica felvitelét frissen festett felületekre. Amennyiben mostanában lett lefestve a matrica alkalmazási területe, javasoljuk, várjon 4-6 hetet a matrica felhelyezésével.

    Soha ne tisztítsa üvegtisztítóval a felületet. Az ilyen termékek olyan maradékanyagokat hagynak hátra, amelyek nem kompatibilisek az öntapadó anyaggal. Javasoljuk, hogy a felületet vízzel, vagy gyógyszertárban vásárolt alkohollal tisztítsa meg.

    A Tenstickers matricái sima, nem porózus felületre vannak szánva. Ha más jellegű lenne a felülete, kérjük, írjon nekünk az info.hu@tenstickers.com címre és igyekszünk megoldással szolgálni.

    * Ha vinil táblamatricát vásárolt, abszolút sima felületre kell helyeznie. A felület legkisebb egyenetlensége megzavarhatja a táblán történő írást és törlést.

    **A matricák kartoncsőbe csomagolása során gyűrődések jelenhetnek meg azon a hordópapíron, ami megkönnyíti a matrica felhelyezését. A csomag kézhez kapását követően javasoljuk, hogy terítse ki a matricát és helyezzen nyomást a gyűrődésekre, felhelyezés előtt simítsa el azokat spatulával vagy más hasonló tárggyal. A matrica anyaga rugalmas, ezért a papír gyűrődése nincs arra hatással rendeltetésszerű felvitel esetén.

    Hogyan kell felvinni a matricát?

    01- Vegye le a pecsétet a kartoncsőről, vegye ki a matricát és a mintát. Legyen ehhez előkészítve egy asztal vagy a padló, ahol ellenőrizheti, hogy tényleg azt a matricát kapta-e meg, amit rendelt. A matrica méretétől függően a rendelése érkezhet egy vagy több darabban (több kartoncsőben). Ha fotótapétát rendelt, kérjük, győződjön meg róla, hogy annak egyetlen részlete sem hiányzik.

    02- Használja a spatulát és erősen simítsa át a védőpapír teljes felületét, így biztosítván, hogy a matrica tényleg mindenhol jól ragadjon. Helyezzen különös hangsúlyt erre az apró design apró részleteinél.

    03- Végezze el a méréseket a falon, készítse elő a matrica számára a helyet.

    04- Felül hajlítsa vissza olyan 5 cm erejéig a fehér szilikonpapírt.

    05- Tapassza a matrica felső részét a falra a matrica fixen tartásának érdekében mielőtt eltávolítaná a hátoldalról a fehér szilikonpapírt.

    06- Ezután távolítsa el a matrica hátoldalán lévő fehér papírt úgy, hogy közben a felülethez nyomja a matricát. A matrica felülethez rögzítéséhez használjon spatulát vagy más hasonló tárgyat. A spatulával (hasonló tárggyal) mindig középről a szélek felé haladva dolgozzon.

    07- Menjen át akár több alkalommal is a spatulával a matrica teljes felületén az átlátszó védőpapíron keresztül így biztosítva, hogy a matrica megfelelően a felülethez tapad.

    A több színű matricáknál a spatulával végzett első mozdulatok lágyak legyenek, mert ezek a matricák könnyen leválhatnak amíg oda nem ragadtak alaposan a felülethez. Ha már egyszer a felülethez tapadt a matrica, onnantól kezdve nem lehet áthelyezni.

    08-Ekkor a matrica már fixen a falhoz tapad. Most már csak a át átlátszó védőpapírt kell róla levennie. 180 fokos szögben húzza le.

    Egyes matricák könnyű felhelyezhetőségük miatt nincsenek ellátva védőpapírral, ilyen esetben a felhelyezési folyamat rendeltetésszerűen ér véget a 7. lépésnél.

    Standard 4 napos házhozszállítás.

    Expressz kézbesítés 24 órán belül az Ön lakcímére elérhető.
    Ezek a szállítási feltételek tájékoztató jellegűek és nem kötelező érvényűek. A végleges szállítási határidők és költségek a végleges szállítási cím és a szállítási ügynökség kiválasztásakor jelennek meg.

    Összértékelés

    Értékelések

    A vásárlók is vásároltak

    Nem találja matricáját?
    Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.