• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
Szűrő

Szörfözés Falmatrica

18 falmatrica
Színes matricagyűjtemény, amelyet a szörfözés világa ihletett. Ha szeret elkapni néhány hullámot, akkor ezek a szörfözés matricák tökéletesek az Ön számára.

Nagyszerű matricasorozat ehhez az izgalmas vízi sporthoz a szörfösök imádni fogják otthonuk vagy tábláik testreszabását ezekkel a könnyen alkalmazható matricákkal, amelyek segítenek abban, hogy kitűnjenek barátaik közül! szörfdeszkák falmatrica , hullámok és egyéb szörfözéssel kapcsolatos dolgok hűvös mintái.

Fogjon néhány hullámot a félelmetes szörf falmatrica


Alkalmazzon bármilyen sík felületre , hogy azonnal nagyszerű megjelenést biztosítson. szörf matricáink kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami vízállóvá teszi, és beltéri felületek élettartama 15 év! Eltávolításakor nem hagy sérülést vagy maradványt, így bármikor eltávolíthatja a szörf falmatricákat , a falra nincs hatással! így rövid idejű használatra is ideális. és mi van, ha nem találja meg a tökéletes szörfözés falmatrica, amit keresett - ez rendben van! Mindig nyitottak vagyunk az új ötletekre, és szívesen elkészítenénk a saját testreszabható szörf matricáját. egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt az info@tenstickers. Co. Uk címre, és mondja el, mire gondol. örömmel segítünk Önnek!

Matricáink különböző méretben kaphatók, és több mint 49 szín közül választhat! ezért vásároljon meg egy eredeti szörfözés falmatrica , ragassza be a szobájába, és boldogabban érezze magát olyan helyen, amely tükrözi, ki vagy és mit szeretsz

Szűrő

Szörfözés Szűrők törlése
1 - 18 / 18 falmatrica

Összértékelés

Értékelések

EGYEDI TERVEK

Személyre szabhatja falmatricáját, szőnyegét vagy bármely más terméket katalógusunkból a kívánt képpel vagy szöveggel az általunk kínált exkluzív szolgáltatások közül néhányat igénybe véve.

Nem találja matricáját?
Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.