Gyerekek személyre szabott szivárvány felhő matrica

Személyre szabható
TenStickers. Gyerekek személyre szabott szivárvány felhő matrica. Személyre szabott gyermek falimatrica, szivárvány és felhő világos és színes kialakítással.

Személyre szabott gyermek falimatrica, szivárvány és felhő világos és színes kialakítással. Ideális a gyerekszobák személyes díszítéséhez.

tegye egyedivé gyermeke hálószobáját egy speciális disney stílusú betûkészlettel, amelyet tetszõleges névvel testre szabhat! Szórakoztató szivárvány matrica, amely remekül fog kinézni lányok vagy fiúk szobáiban.
válasszon egy mérettartomány közül, és a fizetési oldal "megjegyzések" mezőjében adja meg nekünk a kívánt nevet. Könnyen alkalmazható bármilyen sík felületre és eltávolítható maradványok nélkül.
ne felejtse el beírni a választott nevet a szövegmezőbe!TenStickers. Gyerekek személyre szabott szivárvány felhő matrica. Személyre szabott gyermek falimatrica, szivárvány és felhő világos és színes kialakítással.

Falszín

Méretek (szélesség x magasság)

Személyre szab

Információ erről: Gyerekek személyre szabott szivárvány felhő matrica

Hivatkozás: A4811

EGYEDI MATRICÁK

Készíttesse el személyre szabott matricáit saját képeivel vagy egyedi szövegeivel weboldalunk exkluzív szolgáltatásainak segítségével.