Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Formátum

Emberek

Társasjáték matricák

klasszikus társasjátékok által ihletett mintagyűjtemény. Matricák képekkel és logókkal az Ön és családja kedvenc játékaiból , mint például a twister, a monopólium és még sok más!

a gyerekek és a tizenévesek biztosan imádni fogják ezeket a színes matricákat, amelyek emlékeztetni fogják őket a családdal és a barátokkal együtt töltött szórakoztató időkre. Vagy ha klasszikus játékos vagy, érdemes díszíteni a játékszobádat a népszerű és közkedvelt társasjátékok ezen nagyszerű formaterveinek egyikével.

hova rakhatom a társasjáték matricáimat?

a társasjáték falimatricái bármilyen sík felületre elhelyezhetők. Alkalmazkodjon az asztal méretéhez, takarja le, védje meg és hozzon létre egy funkcionális, szép és nagyon színes helyet. Leteheti őket a földre, hogy a gyerekek közvetlenül játszhassanak és sétálhassanak rajtuk.

kiváló minőségű termék, könnyen felvihető , hogy ne legyenek benne buborékok. Dekoratív matricáink vége matt, hogy elkerüljük a belső vagy külső fényvisszaverődést. könnyedén megtisztíthatja nedves ruhával, és egy ellenállási réteget adhat az asztalhoz, ahová tette.

ha nem találja meg a keresett társasjáték-matricát, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, van egy grafikai tervező csapatunk, amely módosíthatja a meglévő dizájnt, vagy elkészíthet egy egyedi társasjáték matricát csak Önnek! személyre szabott termék, így van egy hely, ahol annyi órát tölthet el, amennyit csak akar, anélkül, hogy megunna új díszített kiegészítőit.

élvezze, és társasjáték matricájával olyan játékokkal töltse fel otthoni dekorációját, mint a póker, a liba és más tervek.

1-18 / 18 falmatrica