Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Emberek

Szörny fali matricák

szörnyek ihlette tervek gyűjteménye. Különféle szórakoztató és játékos szörnyek és furcsa lények. Ideális hálószobák és játszóterek díszítésére gyerekeknek.

válasszon egy sor ördögszarvú, négy szemű és éles fogú lény közül, hogy alternatív témát adjon a gyermekek hálószobájának. Távolodjon el a tipikus sport- vagy hercegnő-tervektől, és adjon hozzá egy szörny matricát az egyedi és szórakoztató megjelenés érdekében.

de ne hagyd, hogy a gyerekek jól érezzék magukat! Miért ne tenné fel az egyik ilyen monster falimatricát az autó hátsó ablakára, hogy mindenkit megijesszen az úton, miközben eredeti módon is díszíti autóját .

hozzon létre egy modern gyermekdíszt szörnyekkel


találjon vicces szörnyeket, amelyek kijönnek a szekrényből, amelyek a kapcsolók részei, vagy amelyek egyszerűen díszítik a falat, és megtöltik színekkel. Kreatív és eredeti szobák, valamint szórakozás a kicsik számára, amelyekben több ezer órát tölthetnek el szórakozással és jól érezhetik magukat.

az összes szörny nagyon színes , feltűnő színekkel, amelyeket biztosan szeretni fog, az egyszínű vinylek palettája több mint 40 színnel áll rendelkezésre, így megtalálhatja azt, amelyik a legjobban illeszkedik gyermekszobája falához. A szörny matricák eredeti illusztrációkat mutatnak be, amelyekben mindig mosolyognak, és barátságos, kellemes és szórakoztató környezetet teremtenek.

olyan klasszikus minták, mint a süti-szörny, amely bármilyen felületen eredeti és személyiséget kölcsönöz. szörny matrica minták testreszabható névvel.

széles gyűjteményünk van, hogy Önnek tetszése szerint legyen dekoráció, kérésre elkészítjük a matricákat, hogy egyedi gyártású termékeket kaphasson, van egy csapatunk, amely változtatásokat és fejlesztéseket hajthat végre a terveken, vagy létrehozhatja exkluzív formatervezését.

a monster fali matricákat nagyon könnyű felhelyezni, az alkalmazás során nem maradnak buborékok, és zökkenőmentesen integrálódnak a falba. Kiváló minőségű, matt felületű termék a visszaverődések elkerülése érdekében, nedves ruhával könnyen megtisztíthatja őket.

ne habozzon, hogy otthona minden szobáját megkapja a megérdemelt díszítéssel, ebben a témában különleges és eredeti termékeket talál, amelyek örömet szereznek gyermekeinek, így mindig nagyon jól érzik magukat a szobájukban.

a szörny matricák tökéletes és szórakoztató alternatívák az otthon legkisebb és legkisebb szobájának díszítéséhez, különleges és egyedi hangulatot kölcsönözve.
Díszítse a gyerekszobáját ebben az évben ezzel a nagyszerű múmia matricával tökéletes a gyerekeinek, ha szerelmesek az ókori egyiptomba.
Díszítse a gyerekszobáját ebben az évben ezzel a nagyszerű múmia matricával tökéletes a gyerekeinek, ha szerelmesek az ókori egyiptomba.
709ft

1-24 / 111 falmatrica