Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Formátum

Emberek

Sima színű vinil matricák

Gyűjteménye sima vinil-lap matrica s sima tömbszínekkel. Sokféle szín közül választhat. Praktikus matricák otthona díszítésére.


ez a sima színű matrica kiválóan alkalmas az üres terek könnyű lefedésére, és nem kell attól tartania, hogy festékkel keveredik! Ezek a matricák könnyen alkalmazhatók, és nem hagynak maradványokat eltávolításkor.


perceken belül alakítsa át a falakat és a tartozékokat ezekkel a matricákkal, amelyek leveszik a díszítéssel járó stresszt. Válasszon méretválasztékunk közül, vagy küldjön e-mailt nekünk az info@tenstickers. Co. Uk címen, ha konkrét méretre van szüksége.

ízléssel és stílussal igazán könnyű lesz személyre szabni és díszíteni otthona bármely részét! Engedje el, hogy új módon megértse lakberendezését, és kezdjen el gondolkodni a dobozon kívül!

sima színű vinyl matricáinknak köszönhetően házának minden aspektusát megváltoztathatja, a legapróbb részlettől a legszembetűnőbb tárgyakig! A kívánt színekkel lefedhet bármit, ami nem tetszik!

felejtse el azokat a nehéz munkákat vagy az új bútorok beszerzésének drága kiadásait, amelyek aztán napokig elfoglalják Önt! Valójában ezeknek a színes vinillapoknak köszönhetően a ház bármely tárgyát, fiókokat, tálalódeszkákat, szekrényeket, vitrineket, ablakokat, falakat és bárkinek többet takarhat, most teljesen minimalizálhatja otthontervét költség!


segítsen a hely felújításának és javításának nehéz kihívásában

ezeknek a csodálatos, színes falimatricáknak sokfélesége és kiváló minősége ideális minden környezet díszítésére. Válassza ki a méretet és a színt. áttetsző formában is kaphatók.
ha bútorainak díszítésén gondolkodik, ne hagyja ki ezeket a hihetetlen színű ragasztólapokat, amelyek színes darabokból állnak, nagyszerű kromatikus változatossággal, amelyek a teret teljesen egyedi hellyé alakítják. Válassza ki a matricát és a kívánt színt.


1-13 / 13 falmatrica