Szűrők

Téma

Stílus

Emberek

Római falmatricák

Gyűjteménye tervek alapján a történelmi főváros, róma. ha kedveli ezt az olasz várost, akkor biztosan imádni fogja ezt a válogatott gyönyörű matricákat.

számos matrica , falfestmény és más róma által ihletett kreatív illusztráció. úgy érzi, mintha a város csodálatos utcáin vándorolna otthonának kényelméből, részletes kialakítással, amely azonnali stílust és karaktert kölcsönöz szobáinak.

számos méretben és színben kapható, hogy a legjobban megfeleljen Önnek és a díszíteni kívánt térnek.

hogyan díszítsem a házamat római matricákkal?

sokféle roma matrica létezik , így megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt, kiválaszthatja termékének méretét, és egyszínű matricák esetén 40 szín feletti paletta közül választhat. Keresse meg azt, amelyik a legjobban megfelel a belső terének.

például a római szóhoz hasonló rajzok olyan képekből készültek, amelyeken láthatja a zászlót, a colosseumot, a pantheont és sok más, a nagy városra jellemző emlékművet.

illusztrációk ennek a nagyvárosnak a sziluettjéről, hogy első látásra megismerhesse az összes fő jellegzetes műemléket, és új dekorációban részesülhessen. Ha rajong a római kultúra és ez a nagy város iránt, akkor biztosan szeretni fogja otthonát testre szabni és környezetet teremteni ezekkel a római matricákkal.

római szövegű matricák és minták, például a veni vidi vici vagy ave cesar morituri te salutant kifejezés. Mitikus mondatok a római kultúrából, amelyek megmutatják a jó ízlésedet a dekorációhoz.

ezek a római fali matricák minden szobához alkalmasak, a nappalitól a hálószobáig, beleértve a konyhát és az étkezőt is. Dekoratív matricáink bármilyen sík felületre helyezhetők, a falaktól a bútorokig, készülékekig, üvegig vagy képernyőkig.

a római falimatricák könnyen alkalmazhatók, az alkalmazás során nincsenek buborékok, tökéletesen integrálódnak és tökéletesen összeolvadnak a felülettel. Könnyen nedves ruhával moshatók és matt felületűek, így nem tükröződik a külső vagy a belső fény.

hozzon haza egy darabot az olasz fővárosból, és hagyja csodálkozva minden vendégét!

1-11 / 11 falmatrica