Szűrők

Téma

Felület

Stílus

Emberek

Rögbi matricák

Rögbi témájú minták gyűjteménye. Falragaszok a legjobb rögbi csapatok logóiról és emblémáiról, valamint a játékosok illusztrációi. Ideális személyes terének díszítésére. rögbi fali matricáink tökéletesek azok számára, akik szeretik ezt a sportot! Ha nagy rajongója a rögbinek, imádni fogja a tervek széles skáláját!

pontszámot csodálatos rögbi fali matricáinkkal


rögbi matricánkat bármilyen sík felületre helyezheti, nemcsak falra. A szabadban is felragaszthatja, mivel a rögbi matricáink vízállóak! Kiváló minőségű anyagának köszönhetően élettartama 15 év! Ami a legfontosabb: nyugodtan távolítsa el, amikor csak akarja. ígérjük, hogy nem hagy maradványokat a felszínen!

ha nem találja a keresett matricát, akkor lépjen kapcsolatba velünk az info@tenstickers. Co. Uk címen, mondja el nekünk a gondolatát. személyre szabott rögbi matricát tervezünk Önnek! Egyszerűen olyan könnyű megszerezni az álmaidat!

matricáink nagyon egyszerűen alkalmazhatók, különböző méretben kaphatók, és széles színválaszték közül választhat, több mint 49 szín áll rendelkezésre!

tehát vásárolja meg kedvenc rögbi matricáját, és alakítsa szobáját olyan helyre, amely megmutatja, ki vagy és mit szeretsz! Imádni fogja ott tölteni az időt.

1-21 / 21 falmatrica