Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Punk falmatricák

fali matricák punk zene gyűjteménye. lázadó műfaj, amely a 70-es években alakult ki az egyesült Államokban, nagy-britanniában és ausztráliában. Imádni fogja a punk matricáinkat!

ideális matricák a punk rock zene minden rajongójának. Akár a modern punk zenekarokat szereti, akár a régi klasszikusokat, mint a nemi pisztolyokat , itt nagyszerű választék áll rendelkezésére, hogy a falak vagy kiegészítők díszítésében segítséget nyújtson. punk matricák adaptálva minden rajongó számára

válogasson a híres zenekari logók, dalszövegek vagy akár a kedvenc punk rock sztárjai arcképei közül, és tegye hálószobáját vagy zeneszobáját számodra személyesebb területté.

milyen stílusú punk matricákat találok?

a punk minták között, amelyeket ebben a kategóriában talál, megtaláljuk a fő punkcsoportok emblémáit, a ramone-kat, az összecsapást, a linkin parkot vagy az anarchia szimbólumát. Sokféle termékünk van: az egyszínű minták közül több mint 40 szín közül választhat, az egyszínű színek élénk színekkel rendelkeznek, amelyek nagy hatást keltenek, és mindegyikük matt felületű, hogy elkerüljék a beltéri vagy kültéri fény tükröződését.

ez a zenei műfaj 1970 körül jelent meg, és ma is benchmark műfaj, időtlen és emberek milliói követik. a punk falragaszok lehetővé teszik, hogy kialakítson egy sarkot vagy egy hangulatos helyet, személyiséget adjon autójának vagy személyre szabhassa laptopját, sokféle mintával, amelyek nem hagynak közömböseket.

ha nem találja a keresett dizájnt, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, van egy grafikusokból álló csapat, akik az Ön méretéhez és színeihez mérten elkészíthetik a kívánt dizájnt. Azt akarjuk, hogy rendelkezzen a keresett termékkel. egyedi termék és dizájn, amely mindenkit meghökkent, aki meglátogat.

vásárolj pankrátoros matricákat a matricáktól , és kezdj rendkívüli módon díszíteni, a klasszikus monoton fehér falakat hátrahagyva. Gazdaságos dekoráció, amely más otthont jelent az otthonának.

az első punk zenekarok a ramones, a halott fiúk, a voidoidok, a blondie, a szívfacsarók, a tufás darts, a görcsök, a nem megfelelő felszerelések, a fekete zászló, a fegyverklub, a táskák, a cseresznye vanília és a wayne megye, valamint az elektromos székek és proto-punk a new york babák, a bársony underground. Ha matricát szeretne kapni ezekről a punk bandákról, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

1-2 / 2 falmatrica