Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Formátum

Emberek

Párizsi fali matricák

A romantikus város, párizs ihlette tervek gyűjteménye. Gyönyörű illusztrációk és fotófestmény matricák franciaország fővárosából.

elegáns és stílusos légkört szeretne teremteni otthonában? Ez a matrica-választék széles választékot kínál Önnek, amelyen ikonikus tereptárgyak, például az eiffel-torony és a csodálatos párizsi utcák láthatók. Vagy akár szöveges matricát is választhat, hogy megmutassa, mennyire szereti párizsot.

adjon a falainak néhány „joie de vivre” -et ezekkel a gyönyörű matricákkal, amelyeket könnyű felhelyezni és eltávolítani.

díszítse házát párizsi matricákkal

párizs fő emlékműve az eiffel-torony , amely emlékmű számos termékünkben megtalálható, mert ez a város fő ikonja. A torony egyedi mintái virágos stílusban vagy összetett minták, például a város látképe, ahol az eiffel-torony megjelenik, a champs-Élysées, a diadalív, a notre dame-székesegyház és ennek a nagyvárosnak számos más emlékműve és emblematikus épülete. .

a minták tökéletesek a hálószoba fejtámlájára, az ebédlő nagy falára vagy bárhová. A falmatricák minden felületre alkalmasak, amennyiben síkak, falak, bútorok, járművek, üveg, ajtók...

sokféle dizájn, amelyek meghökkentik mindazokat, akik ellátogatnak otthonodba, és meglátják az új párizsi dekorációt, amelyet létrehoztál. Olcsó termék, amely nagy hatással lesz a falakra, és amely teljesen megváltoztatja otthona hangulatát, és tetszés szerint teret teremt. Imádni fogja a párizsi témájú falimatricáinkat.

nem találja a keresett dekoratív matricákat és párizsi matricákat? A tenstickereknél van egy tervezőcsapat, akik folyamatosan új terveket készítenek minden kollekcióban. Bármilyen modellt is létrehozhatunk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot, elküldve nekünk a kívánt ötletet, színt és méretet, és mi egy egyedi terméket hozunk létre Önnek.

a párizsi matricákat könnyű elhelyezni, így az alkalmazás során nem maradnak buborékok. Lehetővé teszik a dekoráció megújítását, amikor arra szükség van, mert eltávolításukkor nem hagynak nyomot a falon. Nedves ruhával könnyen letörölhetők, a felület pedig matt, hogy megakadályozza a tükröződést beltéri és kültéri fényben.

párizsi falmatricáinkkal hozza létre az otthoni igényeinek megfelelő új dekorációt, és lepje meg mindazokat, akik meglátogatják Önt.

1-24 / 28 falmatrica