Szűrők

Téma

Stílus

Emberek

óvodai rím falmatricák

Híres óvodai mondókák ihlette tervek gyűjteménye. Eredeti tervek, szövegekkel és klasszikus mondókák képeivel. Ideális gyermekek szobáinak és területeinek díszítésére. Imádni fogja mondókánk matricáinkat!

díszítse gyermekei hálószobáit vagy újszülött óvodáit ezekkel az édes matricákkal, elbűvölő szavakkal és aranyos képekkel. Hogy szobái melegebbé és barátságosabbá váljanak, ha személyes kapcsolatot adnak gyermeke kedvenc mondókájának szavával vagy kedvenc karakterének képével.

ezek a matricák elősegíthetik a gyermekek fantáziájának ösztönzését, ugyanakkor eredeti és egyedi módon is díszíthetik őket.

milyen matricákat találok gyermekdalokhoz?

sokféle gyermekdal-matrica, hogy megtalálja kisded kedvenc dalát, így testreszabott helyük lesz, nagyon színes és vidám falakkal.

sokféle fali matrica van, így megtalálja azt, amelyik a legjobban illeszkedik szobája dekorációjához, és amely kombinálódik a falain lévő bútorokkal, játékokkal és dekorációval. A gyermek dalmatricák nagyon jól fognak kinézni, bárhová is tegye őket.

talál olyan dalokat, mint a "hakuna matata of the lyon king", a "baby cápa" vagy a gyermek klasszikusai, amelyek nosztalgiázni fognak.

a gyermekdalok matricái változást hoznak a szobában, teljes egészében az Ön igényeinek megfelelően készülnek, és az egyszínű termékek palettája több mint 40 színnel rendelkezik.

a gyermekdalok matricáit nagyon könnyű felhelyezni, és bármilyen sima felületre fel lehet ragasztani. kiváló minőségű anyagokból készül és nagyon könnyen tisztítható nedves ruhával.

most megújíthatja dekorációját, anélkül, hogy túl sokat kellene költenie, mivel az óvodai rím matricák nem drágák. Nagyon könnyen eltávolítható a falról, hogy megújítsa a falakat vagy a bútorokat, ahogy gyermekei nőnek.

ha nem találja, amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tenstickers. Co. Uk címen. Van egy grafikai tervező csapatunk, amely minden nap új matricákat készít a kollekcióhoz. létrehozhat saját dizájnt is , csak meg kell mondania nekünk, mit szeretne, egy meglévő vagy egy teljesen új dizájn módosítását a szövegével vagy képével, a termékével kapcsolatos méretekkel és színekkel!

1-14 / 14 falmatrica