Szűrők

Téma

Stílus

Emberek

Jazz & blues falmatricák

jazz és blues zene ihlette tervek gyűjteménye. Exkluzív és eredeti tervek, amelyeket a 19. Század végén afro-amerikai közösségekből származó műfajok ihlettek. Imádni fogja a blues matricáinkat!

lelkes matricák
kedvenc jazz- és blues- zenészeinek portréival, például duke elington, billie holiday és benny goodman. Válasszon a különféle matricák közül ikonikus művészek képeivel, amelyek befolyásolták ezt a népszerű műfajt. Vagy akár a leghíresebb dalszövegeiket is a faladra helyezi.

kiváló minőségű matricák , amelyek bárhol könnyen alkalmazhatók. Ideális hálószobákhoz vagy saját személyes zenei stúdióhoz otthon.

jazz és blues matricák díszítéshez!

széles választékot kínál a jazz-sarok megalkotásához, személyiséget kölcsönöz vállalkozásának vagy zenei helyszínének más érintéssel, amely senki másnak nem lesz. jazz matricák elhelyezhetők falakon, bútorokon, ablakokon, járműveken vagy személyes stílusú eszközökön.

megtalálja a dalszövegekkel, vokalisták és instrumentalisták illusztrációival mint robert johnson, john lee hooker. Szaxofonosok vagy trombitások sziluettjei. Sokféle jazz és blues díszítő matrica. Egyedülálló és egyedi stílusú zene, amelyet naponta emberek milliói hallgatnak.

ha nem találja a keresett blues matricát , kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, van egy grafikai tervező csapatunk, aki az Ön igényeinek , igényeinek , méretének és a kívánt színnek megfelelően elkészítheti a kívánt műalkotást egyedi terméke van.

a jazz matricákat könnyű elhelyezni, így nincsenek benne buborékok. Tökéletesen illeszkednek a faladba és nagyon esztétikusak. Matt felületűek, hogy elkerüljék a belső vagy külső fény visszaverődését.

eljött az idő a dekoráció megváltoztatására , egy kényelmes hely vagy otthon kialakítására, ahol annyi órát tölthet el, amennyit csak akar, unatkozása nélkül.

több mint 40 színű jazz és blues matrica közül választhat a monokróm termékekhez. Többszínű termékeknél a kivitelezés kiváló, a szín élénk, és teljesen megváltoztatja szobája légkörét. A méret az Ön igényeinek megfelelően választható ki, hogy megfeleljen a szükséges felületnek.

kiegészítse otthona díszítését más termékekkel vagy más témákkal, amelyek segítenek a kívánt légkör megteremtésében. A jazz falmatrica könnyen eltávolítható vagy lehúzható, nyomokat nem hagyva a falon, és így lehetővé teszi a díszítés gyors és könnyű cseréjét.

1-21 / 21 falmatrica