Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Emberek

Szörf matricák

Színes matricagyűjtemény, amelyet a szörfözés világa ihletett. Ha szeret elkapni néhány hullámot, akkor ezek a matricák tökéletesek az Ön számára.

nagyszerű matricasorozat ehhez az izgalmas vízi sporthoz. a szörfösök imádni fogják otthonuk vagy tábláik testreszabását ezekkel a könnyen alkalmazható matricákkal, amelyek segítenek abban, hogy kitűnjenek barátaik közül! szörfdeszkák , hullámok és egyéb szörfözéssel kapcsolatos dolgok hűvös mintái.

fogjon néhány hullámot a félelmetes szörf matricáinkkal


alkalmazzon bármilyen sík felületre , hogy azonnal nagyszerű megjelenést biztosítson. szörf matricáink kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami vízállóvá teszi, és beltéri felületek élettartama 15 év! Eltávolításakor nem hagy sérülést vagy maradványt, így bármikor eltávolíthatja a szörf falmatricákat , a falra nincs hatással! így rövid idejű használatra is ideális.
és mi van, ha nem találja meg a tökéletes szörf falmatricát, amit keresett - ez rendben van! Mindig nyitottak vagyunk az új ötletekre, és szívesen elkészítenénk a saját testreszabható szörf matricáját. egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt az info@tenstickers. Co. Uk címre, és mondja el, mire gondol. örömmel segítünk Önnek!

matricáink különböző méretben kaphatók, és több mint 49 szín közül választhat!
ezért vásároljon meg egy eredeti szörf matricánkat , ragassza be a szobájába, és boldogabban érezze magát olyan helyen, amely tükrözi, ki vagy és mit szeretsz

1-24 / 40 falmatrica