Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Formátum

Emberek

Nehézfém matricák

heavy metal témájú tervek gyűjteménye. Különféle logók, illusztrációk és szövegek a heavy metal zenei műfajból. Jöjjön és böngésszen a fantasztikus heavy metal matricáink között!

szeretsz valami nehéz rock felé ringatni? Ezzel a tervezési palettával megmutathatja szenvedélyét az alternatív zenei műfaj iránt. Miért ne díszítené hálószobáját vagy zeneszobáját kedvenc zenekarai emblémáival? Vagy akár elhelyezhetné ezeket a nagyszerű és könnyen felhelyezhető matricákat az autójában.

a heavy metal rajongók biztosan imádják ezeket a matricákat
a falak és a kiegészítők személyre szabása érdekében, valamint segítenek kitűnni barátaik közül!

miért díszítenék nehézfém matricákkal?

ez a zenei műfaj a hatvanas évek közepén és a hetvenes évek elején keletkezett angliában és az egyesült Államokban, a blues rock, a hard rock és a pszichedelikus rock eredetével. Ennek a zenei stílusnak az úttörői zeppelin, mélylila és fekete szombatot vezettek. Ha szenvedélyesen rajong e zenéért, kezdje el díszíteni és hozza létre zenei szegletét eredeti metal zenei matricáinkkal.

egy kis személyiség a számítógép, a telefon vagy a falak és ablakok számára. Ebben a katalógusban olyan nehézfém matricákat talál , amelyek vaslány, ac / dc, barón rojo, kiss vagy metallica mintákkal készültek. Nagyon sokféle keményfém matrica , hogy egyedülálló légkört élvezhessen.

ha nem találja a nehézfém falmatricát, amelyet keres, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Van egy tervezői csapatunk, akik egyedi designt készíthetnek az Ön számára. Minden termék egyedi gyártmányú, így matricája van, amely tökéletesen illeszkedik a falához vagy felületéhez.

több mint 40 színünk van az egyszínű termékekhez, és a többszínű termékek tele vannak élettel és élénk színekkel.
 
prémium kivitel , amely tökéletesen megfelel az elvárásoknak. A barátaid csodálkozni fognak az új dekorációddal, és neked ízlésed szerint lesz egy dekoráció.

1-17 / 17 falmatrica