Szűrők

Téma

Felület

Elhelyezés

Stílus

Emberek

Készülék matricák

új megjelenést szeretne adni a konyhájának? Megtalálta a megfelelő helyet! Csodálatos háztartási készülékekhez használt matricagyűjteményünk számos eredeti ragasztódíszt tartalmaz hűtőszekrények, mosogatógépek, mosógépek, kávéfőzők és egyéb otthoni elektronikus berendezések számára.
csak én vagyok, vagy a készülékek unalmasak és unalmasak? Nos, könnyen cserélhető készülékeink matricáival. Hozzon létre egy lenyűgöző konyhát úgy, hogy matricáink segítségével díszíti otthonának apró részeit. Különféle minták, elegáns virágminták különböző textúráktól vicces arcokig. Mindez élénk színeket nyújt, amelyek soha nem veszítik el a hangjukat a termékeink kiváló minősége miatt!


nincs több unalmas készülék ezekkel a szórakoztató mintákkal!


gyűjteményünk különféle motívumok és minták sorát tartalmazza, amelyeket tervezőink folyamatosan frissítenek. Annyi szórakoztató ötlet, amellyel díszíthetjük, használjuk konyhánk matricáit , és soha nem lesz ugyanaz! Ha valamit gondolsz, de nem találsz hasonlót a weboldalunkon, akkor egyedi gyártással készíthetünk saját matricát az Ön és készülékei számára. Küldjön nekünk egy e-mailt azzal, amit keres, és tervezői csapatunk örömmel elkészíti Önnek a személyre szabott készülékek matricáját.

a háztartási gépek matricáinak gyűjteménye között sokféle mintát találhat a mosogatógépéhez, mivel ezek mindig unalmasnak és színtelennek tűnnek. Mint a fa hatása? Nos ahelyett, hogy rengeteg pénzt fizetne valamilyen speciális szekrény felszerelésére a mosogatógép fölé, most egyszerűen matricát helyezhet el. Adj hozzá egy kis eredetiséget a konyhádhoz ma, ez nem lehet egyszerűbb.


sok mosógép matrica is van, amelyek közül választhat. Csak válassza ki a mosógép méretét, és gyorsan és egyszerűen alkalmazhatja. Tegye szembe a mosógépét ezekkel a fantasztikus, eredeti mintákkal.

termékeink nagyon gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók, és olcsó módon díszítik és átalakítják otthonát és konyháját! Lépésről lépésre követheti jelentkezési útmutatónkat, így nem fog megbotlani a jelentkezési folyamat során felmerülő nehézségeket. A wvinylünk buborékbiztos, így nincsenek buborékok és gyűrődések.

az általunk használt anyagok kiváló és bevált minőségűek, tiszta képekkel és élénk színekkel vannak nyomtatva, amelyek matt hatással bírnak, így a fény nem tükröződik rajtuk! Sima, sík és nem porózus felületre alkalmazhatók.
Matricák - az eredeti vízszerkezet vizuális ideális a mosogatógép díszítéséhez. * az egyedi méretekért forduljon hozzánk a %year% címen
Matricák - az eredeti vízszerkezet vizuális ideális a mosogatógép díszítéséhez. * az egyedi méretekért forduljon hozzánk a %year% címen
1119ft
Konyhai matricák - eper turmix illusztráció. Matrica ideális a konyha falainak, szekrényeinek vagy készülékeinek testreszabásához.
Konyhai matricák - eper turmix illusztráció. Matrica ideális a konyha falainak, szekrényeinek vagy készülékeinek testreszabásához.
2239ft

1-24 / 35 falmatrica