• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
Szűrő

Áttetsző matricák

101 falmatrica
Áttetsző vinyl matricák gyűjteménye. Dekoratív áttetsző falmatricák , amelyek ideálisak a magánélet megőrzéséhez, vagy két külön tér felosztásához, miközben némi fényt engednek át.

Áttetsző falmatricák, különféle szórakoztató mintákkal, amelyek ideálisak zuhanyzókhoz, ablakokhoz vagy akár irodai helyekhez, amelyeket magán szeretne tartani, vagy akár különféle munkaterületek létrehozására használja őket. Felélénkíti az üres tereket, miközben praktikus módon is díszít.

A szobák átalakításának és a dekoráció teljes megváltoztatásának egyszerű és egyszerű módja a dekoratív csavarozással. Mert a stílus megváltoztatása nem okoz komplikációkat vagy drága. Válassza ki az áttetsző matricát , amelyre most szüksége van, és teljesen változtassa meg az egyes szobák díszítését.

Dekoratív vinil áttetsző matricák vagy matt üveghez, amelynek célja a tér intimitásának védelme a külső fényességének megváltoztatása vagy a különálló környezetek megváltoztatása nélkül.

Áttetsző falmatricák többféle lehetőséghez

Ezek a legjobb megoldás az üvegablakok és ajtók díszítésére, mivel a vinilburkolat lehetővé teszi a fény áthaladását az üvegen, ugyanakkor nem rontja a fényerőt és biztosítja, hogy a túloldalon semmi ne látszódjon, a nagyobb magánélet érdekében.

Az áttetsző ragasztó matricát irodák, irodák, tárgyalók, zuhanyzóképernyők díszítésére használják... Különböző áttetsző vinilek találhatók különböző színű üvegekhez, de a legelterjedtebb az úgynevezett savhatású vinil (szürkés színű) ).
Abban az esetben, ha egy áttetsző színű dekoratív vinilt szeretne az ablakokhoz a katalógusunkban, megtalálja a kívánt lehetőséget, végtelen számú lehetőség és termék közül választhat.

Ráadásul testreszabási lehetőségeink végtelenek, mivel tetszés szerint kiválaszthatja azokat az intézkedéseket, amelyekre szüksége van a szükséges felület borításához.

Vessen egy pillantást áttetsző ablak falmatricák, és látni fogja, hogy nagyon alacsony költséggel nyerhet magánéletét. áttetsző vinilünk kiváló minőségű!

Az összes áttetsző falmatricák könnyen alkalmazható, és eltávolításuk után nem marad maradvány. Válasszon méretválasztékunk közül, vagy küldjön egy e-mailt az info.hu@tenstickers.com címre, ha konkrétabb méretre van szüksége.

Szűrő

Áttetsző Szűrők törlése
1 - 24 / 101 falmatrica

Összértékelés

Értékelések

EGYEDI TERVEK

Személyre szabhatja falmatricáját, szőnyegét vagy bármely más terméket katalógusunkból a kívánt képpel vagy szöveggel az általunk kínált exkluzív szolgáltatások közül néhányat igénybe véve.

Nem találja matricáját?
Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.