• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
Szűrő

Növényi matricák

(7)
258 falmatrica

Szűrő

Növények Szűrők törlése
1 - 24 / 258 falmatrica

Összértékelés

Értékelések
Minden típusú növényi falmatricák, amely tökéletes otthoni vagy irodai hűvös tavaszi vagy őszi megjelenés kialakításához. Hozzon egy kis növényi a dekorációjához, és éltesse sima falait.

Most már nem kell attól tartania, hogy minden nap öntözi növényeit! Gyönyörű orchidea, kaktusz és különféle egyéb növényi élet virágozhat állandóan otthonában. Könnyen alkalmazható növényi falmatricák , amelyek bárhová elhelyezhetők, és azonnal friss megjelenést kölcsönöznek.

Válasszon a különféle méretek közül, hogy ezeket a matricákat házához igazítsa.


A növényi falmatricák erőforrása téma a belső dekoráció szempontjából, minden belső dekoráció egzotikus növényekkel díszített. így a ragasztó vinil dekoráció ideális megoldás azok számára, akik szeretik a változásokat és a belsőépítészetet.

Ha eredeti és friss ötleteket keres, és valami mást szeretne hozzáadni otthona helyiségeihez és tereihez, akkor a növényi matricák lehetővé teszik a dekoráció elkészítését. Lenyűgözze látogatóit fantasztikus növényi falmatricáinkkal.

Keleti bakelit bambusz vesszőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy kínába utazzon, dzsungelbe, elegáns matricák finom dizájnnal... A termékek széles választéka, amelyeket mindenki szeretni fog. Használja ma növényi falmatricák!

Nagyon könnyen alkalmazhatók, és stílusot és eleganciát kölcsönöznek házának.

Tegyen friss levegőt otthonába, és álmodjon a belső kertről, amelyről mindig is álmodott. élvezze a természetet első kézből növényi matricáinkkal.

És ha nem találja meg a keresett növényi matricák , lépjen kapcsolatba velünk az info.hu@tenstickers.com címen, és örömmel segítünk Önnek testre szabott növényi falmatricák elkészítésében!

EGYEDI TERVEK

Személyre szabhatja falmatricáját, szőnyegét vagy bármely más terméket katalógusunkból a kívánt képpel vagy szöveggel az általunk kínált exkluzív szolgáltatások közül néhányat igénybe véve.

Nem találja matricáját?
Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.