• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
Szűrő

Határfal matricák

161 falmatrica
A szegély matricák nagy gyűjteménye, amelyek gyönyörű végső képet adhatnak otthonának bármely szobájához. speciálisan tervezett matricák , amelyek a falakra hatást matrica keltenek.

Számos terv, beleértve a görög stílusú, virágos és absztrakt illusztrációkat. Biztosan talál olyan szegély matricát , amely tökéletesen illeszkedik a többi dekorációjához. Helyezzen bárhová, ahol csak akar, legyen az akár a fal közepe, alja vagy teteje, testre szabhatja tetszés szerint!

Családjának minden tagja meg fogja találni boldogságát fali frízjeinkben, mivel a választék annyira változatos!

Ahányféle falimatrica van, annyi lehetőség van a dekorációra, és ahány szoba van díszítésre. Rajz egy gyerekszobába? Virágok a fürdőszobádba? Geometriai minták a konyhájához? Ne keressen tovább: katalógusunk nagyon jól felszerelt, és modelljeink testreszabhatóak bármilyen mérethez.

Idővonal matricák minden ízléshez és minden falhoz


Terveink változatosak, így mindenki megtalálja a neki megfelelő öntapadó szegélymatricákat. Klasszikus vagy modern, absztrakt vagy geometrikus stílus: minden a tervezői csapatunk szakértői keze alatt megy.

Falmatrica választékunk segít abban, hogy tökéletes felületet nyújtson tökéletes és személyes díszítéséhez , bármilyen felületre! Válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik, és amely a legjobban megfelel a stílusának.

Mivel a dekoráció, mint minden önmagát tisztelő divat, nem áll le a fejlődéssel és a változásokkal, ne habozzon változtatni vele, ha belemerül a falfríz ragasztók kísértésébe, amelyeket egyszer csak el kell távolítania a falról, ha egyszer már divatban van.

Katalógusunk rendszeresen frissül, hogy megfeleljen ügyfeleink igényeinek és vágyainak. Megtalálja a szükséges szegély matricákat! Ha nem találja az Önt érdeklő modellt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és mi megpróbáljuk a legjobban megfelelni az Ön igényeinek.

Szűrő

Határ Szűrők törlése
1 - 24 / 161 falmatrica

Összértékelés

Értékelések

EGYEDI TERVEK

Személyre szabhatja falmatricáját, szőnyegét vagy bármely más terméket katalógusunkból a kívánt képpel vagy szöveggel az általunk kínált exkluzív szolgáltatások közül néhányat igénybe véve.

Nem találja matricáját?
Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.