• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
Szűrő

Rock zene matricák

47 falmatrica
Rock zene falmatricák ihlette tervek gyűjteménye. Az 50-es években született zenei stílus olyan művészekkel, mint elvis presley és még sokan mások. Imádni fogod a rock n roll zene matricáinkat!

Fantasztikus válogatás híres rock dalszövegekből , népszerű művészek portréiból és zenekari logókból. A rock and roll szerelmeseit biztosan elkényeztetik a választás ezzel a lenyűgöző palettával.

Hagyja, hogy a múltbeli rocklegendák tovább éljenek, ha ezeket a rockzene matricákat merész bemutató darabként helyezzük el a falakon, vagy kisebb méretben a zenei kiegészítők testreszabásához. Nagyszerű tizenéves hálószobákhoz vagy zenei stúdiókhoz.

Milyen rock zene matricákat találok?

Sokféle dizájn, a nagyobb zenei csoportok képeitől a rockszövegekig vagy a zenekari emblémákig. Biztosan megtalálja a keresett dekoratív rockzene matricát, ha nem találja meg, kérjük, ne habozzon kommentálni, van egy grafikusokból álló csapatunk, akik exkluzív terméket készíthetnek az Ön számára. Az összes rock zene falmatrica megrendelésre készül, hogy igényeihez és méretéhez igazítsa őket.

Itt az ideje, hogy otthona különlegességet nyújtson, az igényeinek megfelelően hozza létre a kívánt szobákat, hozzon létre egy helyet, ahol annyi órát tartózkodhat, amennyit csak akar, anélkül, hogy unatkozna a dekorációjától. Személyre szabhatja kiegészítőit úgy, hogy egyediek és kedvére váljanak. Imádni fogja a rockzene matricáinkat!

Dekoratív rock zene falmatricáink első osztályúak, nagyon könnyen elhelyezhetők , hogy az alkalmazás során ne maradjanak buborékok. Matt felületűek is, így tökéletesen összeolvadnak a felülettel, ahova ragasztják őket, ellenállnak a külsejének és nagyon tartósak e. A rockzene matricák nagyszerűek, és minden rocker azonosulni fogja magát.

A rock zene falmatricák jelölik a díszítési stílusodat és a kedvenc zenédet, mindenki tudtára adják, hogy mit hallgatsz, ami a kedvenc zenekarod. Készítse el a gördülő kövek vagy a csend hősei logóját a rock zene falmatricák, szerezze be a klasszikus beatles borítót azáltal, hogy keresztezi a gyalogos átkelőt az angol zászlóval és még sokan mások, például a queen, ziggy, kiss, linkin park, az oz varázslója vagy az extrém.

Soha nem fogja megbánni új dekorációját, belső személyiségét adja meg, és mindazok, akik látják, imádni fogják!

Szűrő

Rock zene Szűrők törlése
1 - 24 / 47 falmatrica
  • 1
  • 2

Összértékelés

Értékelések

EGYEDI TERVEK

Személyre szabhatja falmatricáját, szőnyegét vagy bármely más terméket katalógusunkból a kívánt képpel vagy szöveggel az általunk kínált exkluzív szolgáltatások közül néhányat igénybe véve.

Nem találja matricáját?
Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.