• Csökkentett árak több mint 10.000 termékre
Szűrő

Szörnyek falmatricák

54 falmatrica
Szörnyek falmatricák ihlette tervek gyűjteménye. Különféle szórakoztató és játékos szörnyek és furcsa lények. Ideális hálószobák és játszóterek díszítésére gyerekeknek.

Válasszon egy sor ördögszarvú, négy szemű és éles fogú lény közül, hogy alternatív témát adjon a gyermekek hálószobájának. Távolodjon el a tipikus sport- vagy hercegnő-tervektől, és adjon hozzá egy szörny falmatricák az egyedi és szórakoztató megjelenés érdekében.

De ne hagyd, hogy a gyerekek jól érezzék magukat! Miért ne tenné fel az egyik ilyen monster falimatricát az autó hátsó ablakára, hogy mindenkit megijesszen az úton, miközben eredeti módon is díszíti autóját .

Hozzon létre egy modern gyermekdíszt szörnyek


Találjon vicces szörnyeket, amelyek kijönnek a szekrényből, amelyek a kapcsolók részei, vagy amelyek egyszerűen díszítik a falat, és megtöltik színekkel. Kreatív és eredeti szobák, valamint szórakozás a kicsik számára, amelyekben több ezer órát tölthetnek el szórakozással és jól érezhetik magukat.

Az összes szörnyek falmatricák nagyon színes , feltűnő színekkel, amelyeket biztosan szeretni fog, az egyszínű vinylek palettája több mint 40 színnel áll rendelkezésre, így megtalálhatja azt, amelyik a legjobban illeszkedik gyermekszobája falához. A szörny matricák eredeti illusztrációkat mutatnak be, amelyekben mindig mosolyognak, és barátságos, kellemes és szórakoztató környezetet teremtenek.

Olyan klasszikus minták, mint a süti-szörny, amely bármilyen felületen eredeti és személyiséget kölcsönöz. szörnyek falmatricák minták testreszabható névvel.

Széles gyűjteményünk van, hogy Önnek tetszése szerint legyen dekoráció, kérésre elkészítjük a matricákat szörnyek, hogy egyedi gyártású termékeket kaphasson, van egy csapatunk, amely változtatásokat és fejlesztéseket hajthat végre a terveken, vagy létrehozhatja exkluzív formatervezését.

A szörnyek falmatricák nagyon könnyű felhelyezni, az alkalmazás során nem maradnak buborékok, és zökkenőmentesen integrálódnak a falba. Kiváló minőségű, matt felületű termék a visszaverődések elkerülése érdekében, nedves ruhával könnyen megtisztíthatja őket.

Ne habozzon, hogy otthona minden szobáját megkapja a megérdemelt díszítéssel, ebben a témában különleges és eredeti termékeket talál, amelyek örömet szereznek gyermekeinek, így mindig nagyon jól érzik magukat a szobájukban.

A szörnyek falmatricák tökéletes és szórakoztató alternatívák az otthon legkisebb és legkisebb szobájának díszítéséhez, különleges és egyedi hangulatot kölcsönözve.

Szűrő

Szörnyek Szűrők törlése
1 - 24 / 54 falmatrica

Összértékelés

Értékelések

EGYEDI TERVEK

Személyre szabhatja falmatricáját, szőnyegét vagy bármely más terméket katalógusunkból a kívánt képpel vagy szöveggel az általunk kínált exkluzív szolgáltatások közül néhányat igénybe véve.

Nem találja matricáját?
Nem találja a megfelelő matricát? Írja le két-három szóban, hogy mit keres (például: macska, hold, utca). Írja meg e-mail címét és mi kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk és alternatívákkal szolgáljunk.